2777
2789
عنوان

نقش دین در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 64 پست
یکی از دلایلی که باعث میشه همیشه شک کنم به خاطر اینه که ادمهایی دین داری رو میبینم که دروغ میگن بر خ ...

جواب سوالت تو پستم بود 

دین و مذهب یک روکش نمادین بر روی کارهای بد و خوبشونه 

شاید با همون دین بتونن روی کارای زشت‌شون سرپوش بذارن !

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
بین کلی حدیث دارم ک برای برسی اعمال و این ک جایگاهمان مشخص بشه تو اون دنیا اول نمازه و برسی میکنن،،ا ...

نمی تونم به یسری حرفهایی که از هزار سال قبل نقل شده اکتفا کنم اخه یه حرفی از یه نفر به نفر بعدی میرسه کلی تغییر میکنه اونم هزار سال پیش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جواب سوالت تو پستم بود  دین و مذهب یک روکش نمادین بر روی کارهای بد و خوبشونه  شاید با هم ...

اخه طرف هر سال عشق کربلا داره کل ایام فاطمیه مراسم میگیره خونش حسینیه است اما تمام قانون ها رو بلده چجوری دور بزنه چجوری به نفع خودش سود مالی کنه 

نمیدونم منم ولی من اصلا مذهبی نیستم،ولی ی چند وقت نماز میخونم ی حس خاصیه راستش احساس میکنم ب خودم لطف میکنم،ی حس سبکی دارم بیشتر ذهنم ازاده و همین باعث ارامشمه یا وقتی ک ناراحتم واقعا با خوندن نماز حداقلش اینه ی حسی دارم ک یکی هوامو داره نمیدونم برا من ک اینجوریه

اخه طرف هر سال عشق کربلا داره کل ایام فاطمیه مراسم میگیره خونش حسینیه است اما تمام قانون ها رو بلده ...

همین‌ مهارت و شناخت کامل خودش زمینه ی تونستن این هست که بتونه دور بزنه 

تو فقط وقتی به تمام‌ قوانین یک چیزی تسلط داشته باشی میتونی اونو دور بزنی جوری که هیچ کس متوجه نشه 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
فرض کن همه ی اینا دورغ باشه من نوعی که به این دستورات عمل میکنم چی رو ازدست میدم روزی نهایت ۲۰ دقیقه ...

این مثل اینه که شما یقین نداری فقط از رو ترس اینکه مبادا خبری باشه منم چیزی از دست بدم اونکارو انجام میدی

حالا برعکس من نمیتونم اینطوری خودم رو راضی کنم ایا باشه منم سود کردم من برایه انجام کارم دنبال یه دلیل عقلیم و اینکه یقین داشته باشم و هیچ شکی توش نباشه نه اینکه اگه اینطور بود اونطور میشه

یکی از دلایلی که باعث میشه همیشه شک کنم به خاطر اینه که ادمهایی دین داری رو میبینم که دروغ میگن بر خ ...

مشکل اینه که تو ادماییو میبینی که معصوم نیستن یا واقعا دیندار نیستن وفقط ظاهر مذهبی دارن این مشکل ازدین نیست این مشکل از دینداری این ادماس شما ملاکت اول قران دوم اهل بیت باید باشن واونهارو الگو وسرمشق خودت قرار بدی  البته ازنظر عقلانی  هم نگاه کنی این اعمالی که خدا نهی کرده  ضررهای برای زندگی انسان داره یا بهشون دستور داده هرکدوم یه فوایدی داره همونجور که شما وقتی میری دکتر نمیپرسی چرا وبه چه علت چون ایمان داری دکتر بهتر ازتو صلاحتو میدونه دستورات دین که ازطرف خداوند هستش هم همین جوره که ما بنده هاش با توجه به مهربونی وعلمو  اگاهی خداوند به صلاح زندگیمون باید بهشون عمل کنیم 

این مثل اینه که شما یقین نداری فقط از رو ترس اینکه مبادا خبری باشه منم چیزی از دست بدم اونکارو انجام ...

البته  این مثال برای اینه که بعضیا کلا خدارو هم منکر میشن ولی اگه خدارو قبول داشته باشی به این باور میرسی چرا خدا مارو افرید مگه خدا میتونه بیهوده مارو افریده باشه بدون هدف بدون دلیل مسلما این از خدای مهربون و حکیم بدوره پس هدف چیه جواب اینه  رسیدن به تعالی چطور به این میرسه با کمک خود خداوند چون من نوعی به همه چی  احاطه ندارم پس خدا دین رو ازطریق پیغمبران فرستاده و عمل به این دستوراتو واجب کرده به کسایی که بهش ایمان دارن و درمقابلش پاداش میده ایا من نوعی برای پاداش یا ترس انجام میدم اعمال ما اول ازهمه باید  برای رضایت خداونده  غیر ازاین باشه اصلا پذیرفته نمیشه البته تاکید به پاداشها یا ذکر عذابها برای انگیزه ی بیشتر اعماله نه صرفا هدف اعمال مثل دانش اموزی که میخواد دکتر بشه پس شدیدا درس میخونه ممکنه تو مدرسه طرحای تشویقی هم براش گذاشته بشه ولی اون دانش اموز برای اون حایزه درس نمیخونه بلکه دنبال هدف بزرگتریه 

البته  این مثال برای اینه که بعضیا کلا خدارو هم منکر میشن ولی اگه خدارو قبول داشته باشی به این ...

خب چرا خدا باید اصلا ما رو بیافرینه که ما ابنهمه سختی بکشیم که به تعالی برسیم 

از کجا بدونیم از طرف خداست

چون خدا ادمو افریده همینجوری ادمو بی برنامه رها نمیکنه که هرکس هرکاری دوست داشت انجام بده و به خودش یا جامعش وبه ایندش ضرر برسونه با علم واگاهی که داره بعتریهارو برای بنده هاش انتخاب  کرده ودستور داده به انجامشون دقت کن این دستورات براساس فایده وضرره نه لذت ومنافع پس ممکنه یه دستور حتی برای ادم سخت و طاقت فرسا باشه ولی به نفعشه وچه بسا یکاری نهایت لذتو داشته باشه ولی ضرر کامل باشه 

دلیل یقینت چیه اره من شک دارم شک لازمه عقله اگه تو امریکا بدنیا اومده بودی مسیحی بودی اگه تو شرق بدن ...

تو به هر دینی وارد بشی 

خدا همان خدا هست 

پیامبر محمد ص همان پیامبر هست 

امام علی ع هم همان امام اول هست 

فقط اسم هاش فرق میکنه 

دین همه یکی هست در واقع 

فقط خدا ❤️❤️❤️
چون خدا ادمو افریده همینجوری ادمو بی برنامه رها نمیکنه که هرکس هرکاری دوست داشت انجام بده و به خودش ...

خب مگه در قران نگفته ما انسان رو در رنج افریدیم خب چرا باید انسان رو اصلا بیافرینه اونم در اوج نیازمندیها و سختی ها بعد هی بگه نه اونو نکن 

تو به هر دینی وارد بشی  خدا همان خدا هست  پیامبر محمد ص همان پیامبر هست  امام علی ...

من به خدا اعتقاد دارم البته دلیل خودمو دارم و ابنکه نمیتونم فکر کنم همه چیز بیهوده باشه اما بحثم راجب دینه همه دینها هم شبیه هم نیستن مثلا مسیحیت میتونی مشروب بخوری تو یهودیت و اسبلام نه اینکه باید اینجوری غسل کنی اول تو وضو دست چپت اب بریزی نمیدونم زنها نصف مردها حساب میشن و خیلی چیزهایه دیگه 

مثلا یه کتاب خوندم حلیته المتقین فقط چند صفحه اش رو خوندم گذاشتم کنار اینکه 

پیامبر توصیه کرده بوون به هیچ وجه با زنها مشورت نکنید چون اونها موجدات عاقلی نیستن و همه چی از زاویه احساستشون رد میشه اابته من خیلی قشنگشو گفتم