2777
2789
عنوان

نقش دین در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 64 پست
من به خدا اعتقاد دارم البته دلیل خودمو دارم و ابنکه نمیتونم فکر کنم همه چیز بیهوده باشه اما بحثم راج ...

عزیزم تو مسیحیت هم نمی تونی مشروب بخوری 

اون سری که مشروب میخورند مثل ما که یکسری مسلمان هستند و مشروب میخورند هستند در اصل حرامه نباید بخوری.

بقیه احکام دین هم آسونه فقط عیب از مسلمانی ما هست 

اگه می بینی جایی به مشکل خورده چون ما درک درستی ازش نداشتیم و بد اجرا کردیم. 

فقط خدا ❤️❤️❤️
مثلا یه کتاب خوندم حلیته المتقین فقط چند صفحه اش رو خوندم گذاشتم کنار اینکه  پیامبر توصیه کرده ...

عزیزم فکر کنم بد برداشت کردی 

منظور پیامبر ص این بوده با هر زنی مشورت نکنید 

همانطور که با هر مردی نمیشه مشورت کرد 

فقط خدا ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا خدا باید اصلا ما رو بیافرینه که ما ابنهمه سختی بکشیم که به تعالی برسیم 

چون اسمش روشه خالق انسان رو افرید چون ذات وجودیش اینه واینکه انسان اگر با وجود همه ی سختیها سربلند بیرون بیاد مقامش حتی ازفرشته ها بالاترمیشه بقولی اومدنمون  شاید دست خودمون نبود (البته برخی اعتقاد دارن که  ازما تو یه عالمه دیگه میپرسن که میخواین بیان تو این دنیا وما قبول میکنیم ومن نمیدونم چقدر صحت داره البته باید درموردش تحقیق کنم  )ولی میتونیم یکم با صبر یکم اطاعت ازخدا چن سالو زندگی کنیم وبریم به مرحله ی بالاتر و رسیدن به نعمتهای ابدی و اینقدر چون چرا نیاریم زیادم سخت نیست مثل میلیاردها انسانی که اومدن به زمین 

عزیزم تو مسیحیت هم نمی تونی مشروب بخوری  اون سری که مشروب میخورند مثل ما که یکسری مسلمان هستند ...

نه دیگه از وقتی که حضرت محمد پیامبر شد شراب حرام اعلام شد 

عزیزم فکر کنم بد برداشت کردی  منظور پیامبر ص این بوده با هر زنی مشورت نکنید  همانطور که ...

اصلا اینجوری نگفته بود توصیه میکنم حتما اون کتاب رو بخونی تازه اینجور که من گفتم خیلی خوب و قشنگ طور گفتم

بعدشم نمیتونی بیای به جایه طرف بگی منظور طرف در هزار سال پیش این بوده این که میشه انگار داری خودتو راضی مبکنی

چون اسمش روشه خالق انسان رو افرید چون ذات وجودیش اینه واینکه انسان اگر با وجود همه ی سختیها سربلند ب ...

خب اگه سربلند بیرون نیاد چی البته منظورم قاتل و دزد و قاچاقچی نیست اگرچه اونها هم تو شرایطی که بزرگ شدن و زندگی کردن بی تاثیر درشون نبوده بهر حال من که بدون چون و چرا نمیتونم باشم

نه دیگه از وقتی که حضرت محمد پیامبر شد شراب حرام اعلام شد 

نه عزیزم در اصل مسیحیت شراب حرام هست حضرت عیسی ع که دین مسیح را آورد از طرف خدا مشروب می خوردند ؟؟

مسلما نه پس مسیحی هایی که مشروب میخورند مثل مسلمان هایی هست که مشروب می خورند چون طبق میل خود می خواهند رفتار کنند نه دین 

فقط خدا ❤️❤️❤️
اصلا اینجوری نگفته بود توصیه میکنم حتما اون کتاب رو بخونی تازه اینجور که من گفتم خیلی خوب و قشنگ طور ...

عزیرم فقط یک جمله از یک کتاب را نخون و تمام دین را بواسطه آن جمله زیر سوال نبر 

پیامبر ص با حضرت خدیجه س مشورت می کردند و حضرت خدیجه مونس و همدم پیامبر بودند.

حضرت علی ع با فاطمه زهرا س مشورت می کردند 

فقط با عایشه و زن هایی امثال ایشان مشورت نمی کردند چون قابل اعتماد نبودند . 

فقط خدا ❤️❤️❤️
عزیرم فقط یک جمله از یک کتاب را نخون و تمام دین را بواسطه آن جمله زیر سوال نبر  پیامبر ص با حض ...

حالا اون مثال بود من دین رو زیر سوال نمیبرم دنبال دلایل عقلی هستم اگه قران باید دلیل اصلی باشه که اینچیزا که شما میگی تو قران نیومده اینکه میگفتن اینطوری بوده یا اونطوری بوده بر اساس گفته ها است 

مثلا اینکه ادم نماز بخونه اصلا چه فرقی داره و حالا اگه دین دیگه داشته باشه مثلا چرا باید به یه زبون ...

بخاطر حفظ نماز در طول قرون که بدون کم و کاست و برای همیشه باقی بمونه .چون اگر کسی به زبان محلی و مادریش اونو  تلفظ میکرد احتمال کم و زیاد شدن الفاظ و تحریف و قاطی شدن نماز به خرافات و مطالب بی اساس منتفی نبود و حتی این تغییرات، به بقیه واجبات و ارکان نماز هم سرایت می کرد و شاید کم کم اصل نماز کم‌ اهمیت و درنهایت فراموش میشد

و اینکه اسلام یه دین جهانىه و میخواد همه مسلمونا رو در یه جبهه و صف قرار بده

تشکیل همچین جمعیتى بدون زبان واحدى که همه با هم تفاهم کنن،ممکن نیست و زبان عربى که به اعتراف اهل فن، از جامع‏ترین زبون های دنیاست، میتونه به عنوان یک زبان بین المللى و زبان نماز تمام مسلمونا، رمز وحدت ‏باشه؛ این قانون هم مثل قانون قبلست

همه مسلمان ها موظف هستن رو به کعبه نماز بخونن🙂

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
حالا اون مثال بود من دین رو زیر سوال نمیبرم دنبال دلایل عقلی هستم اگه قران باید دلیل اصلی باشه که ای ...

در قرآن احکام و روش زندگی کردن آمده 

و داستان زندگی پیامبران و امامان یکسری در قرآن آمده  و یکسری دیگه هم در منابع مهم ذکر و ذخیره شده که توسط یاران پاک و با اعتماد آن بزرگواران جمع آوری و‌ حفظ شده..

فقط خدا ❤️❤️❤️
در قرآن احکام و روش زندگی کردن آمده  و داستان زندگی پیامبران و امامان یکسری در قرآن آمده ...

اصلا تو سنت پیامبر رو نمیدونی اگه بدونی خودت شوکه میشی مثلا یکی از این سنتها ختنه کردن زنان بود که تو کتاب اومده بود

عزیرم فقط یک جمله از یک کتاب را نخون و تمام دین را بواسطه آن جمله زیر سوال نبر  پیامبر ص با حض ...

اتفاقا این کتاب خیلی معتبره ماله علامه مجلسی هستش و در مورد اصول زندگی اداب غذا خوردن ازدواج بچه دار شدن تجارت و هرچیزی که مربوط به زندگی کردن میشه هست از دیدگاه پیامبر