2777
2789
عنوان

نقش دین در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 64 پست
پس معلومه از رو تعصب داری حرف میزنی و هیچ معلوماتی نداری با اینحال ممنون

هر جور دوست داری فکر کن عزیزم 

من واقعیت را گفتم 

موفق باشی ان شالله همیشه روشن باشی

فقط خدا ❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا اینکه ادم نماز بخونه اصلا چه فرقی داره و حالا اگه دین دیگه داشته باشه مثلا چرا باید به یه زبون ...

من یه کلیپ ورزش دیدم آمریکایی بود دقیقا حرکات نماز روانجام میداد

یه پرفسر اون ورزش رو ابدا کرده بود برا نخاع چقدرم تعریف و تمجید داشت

یه کلیپ ژاپنی هم دیدم دقیقا مثل قنوت ما دستشونو نگه داشته بودن میگفتن انرژی های مثبت میگیرن از کاهنات حالا دقیق یادم نیس

ولی یه ساعت نگه میداشتن

یه ورزشم بود برا خرج شدن الکترون از مغر اون ورزش سجده بود

اونم طولانی بود......تو روایتم سجده ی طولانی بهتره

خب من فک میکنم ائمه هرچی فرمودن هنوز علم به اونجا ها دست پیدا نکرده وگرنه جواب بهتری داشت

از امام باقر ع روایت هستش به غرب عالم یا شرق عالم برید علم دستم ماست

عربی حرف زدنم لابد انرژی هایی داره که بشر هنو به اونجا ها دست پیدا نکرده

حدیث از امام صادق (علیه السلام) که می‌فرماید: ‌«علم و دانش بیست و هفت حرف است و همه آنچه پیامبران آورده‌اند تنها دو حرف آن است و مردم تاکنون جز به آن دو حرف آشنایی ندارند و هنگامی که قائم ما قیام کند، بیست و پنج حرف دیگر را بیرون می‌آورد، آن را بین مردم نشر و گسترش می‌دهد و آن دو حرف را نیز ضمیمه می‌کند و مجموع بیست و هفت حرف را در میان مردم منتشر می‌سازد

در حال حاضر که من دارم این پیامو مینویسم ۴ سال از استارت این پست میگذره و الان

دلار بالای ۷۲ تومنه

بی ارزش ترين واحد پول دنیا واسه کشور خودمونه

بیش از ۷۵ درصد مردم کشور زیر خط فقرن

بیشتر مردم بیکارن 

تورم توی کشور به ۱۰۰ درصد شاید رسیده و قیمت اجناسی که پارسال ارزششون دو رقمی بوده امسال سه رقمی شده

ارزوها توی کشور از بین رفته

ایران از خیلی از کشورهایی که تا ۵۰ سال پیش یه بیابان بیشتر نبودن ( همین قطر که تا ۵۰ سال پیش یه توپ فوتبال برای بازی کردن نداشت ایران بزرگترین ورزشگاه خاورمیانه رو ساخت ولی الان چی )عقب افتاده و همه ی همه ی اینا از دستاوردهای جمه.وری‌ اسلامیه و ریشه اصلی این مشکل ها هم مربوط به دینی هست که (اون بالایی ها که کشور رو اداره میکنن دارن) دارن کشور رو باهاش مثلا پیش میبرن

دلیل پیشرفت سایر کشورها اینه که بجای اینکه با دین و مذهب کشورشون رو اداره کنن با عقلشون کشورشون رو پیش میبرن نه اینکه مثل ما

اقای کشور اومده میگه شما دعا کنید باران بباره یا اینکه میگه که شما دعا کنید این گرانی ها و تورم بخوابه 

خب چیبگم بنظر من کامل ترین دین چونکه نه مذهبی هستم و عرب نیستم بنظرم کاملترین دین دینه زرتشته

موفق باشید

در حال حاضر که من دارم این پیامو مینویسم ۴ سال از استارت این پست میگذره و الان دلار بالای ۷۲ تومنه ...

از. استارت این پست دوسال گذشته نه چهار سال اونموقع که داشتم این تاپیک رو میزدم شک داشتم شاید دین باید تو زندگیم باشه واسه همین این سوال رو پرسیدم اما حالا که دوسال از این موضوع میگذره میبینم به چیزی که احتیاجی بهش ندارم همین دینه چون هیج جا به کارم نمیاد کلا جوری زندگی میکنم که به خودم دیگران حتی حیوانات و گیاهان و محیط اطرافم اسیبی نزنم و درست زندگی کنم همین