2777
2789
عنوان

نقش دین در زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 64 پست
چرا قبول کنم که از طرف خداست? میشه هم بهش شک داشت هم بهش باور داشت اما دلیل باورت چیه

دلیلش قرآن به اون واضحی هست

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اره گلم

همون دیگه همشون احساس خوبی پس از مرگ تجربه کردن در حالی که تو دین میگه اولین سوالی که ازت میپرسن نمازه پس چرا از اینانپرسیدن  و از کجا مطمین بشیمکه اونا مرده بودن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون دیگه همشون احساس خوبی پس از مرگ تجربه کردن در حالی که تو دین میگه اولین سوالی که ازت میپرسن نما ...

عزیزم اونا وارد اون‌یکی دنیا نشدن 

اونا وارد برزخ شدن اونی که صدرصدی بمیره بره اون دنیا 

اصلا نمیتونه برگرده 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
چه چیزهایی؟؟ قرآن صد در صد از طرف خداست  پیامبر محمد ص پیامبر خداست  علی ع جانشین او از ...

دلیل یقینت چیه اره من شک دارم شک لازمه عقله اگه تو امریکا بدنیا اومده بودی مسیحی بودی اگه تو شرق بدنیا میومدی بودایی بودی یا شایدم یهودی یا شاید کمونیسم 

از کجا به یقین رسیدی اینو بگو

دین و مذهب داشتن صرفا بنا برپایبند بودن وباور داشتن انسانها نیست در گذشته انسان ها صرفا تمایل داشتن که حتما چیزی ویا کسی رو بپرستن این ضمیر انسان هست وچه بسیار کارهای اشتباه ویا درستشان رابر این باور قرار میدادن ولی مذهب مثل یک روکش نمادین بر باورهای غلط ودرست انسان هست 

بدون مذهب هم میتوان انسان درست بود 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
همون دیگه همشون احساس خوبی پس از مرگ تجربه کردن در حالی که تو دین میگه اولین سوالی که ازت میپرسن نما ...

بین اونا نرفتن تو قبر ک میگن شب اول قبر این سوالارو میپرسن کتاب س دقیقه در قیامت بخون،اونجا نوشته خیلی قشنگه 

عزیزم اونا وارد اون‌یکی دنیا نشدن  اونا وارد برزخ شدن اونی که صدرصدی بمیره بره اون دنیا  ...

پس چرا برزخ رو تو دین جاییه که ادمها ممکنه حسهایی خوبی رو تجربه نکنن یعنی همه اینها ادمها خوبی بودن

بین اونا نرفتن تو قبر ک میگن شب اول قبر این سوالارو میپرسن کتاب س دقیقه در قیامت بخون،اونجا نوشته خی ...

اخه ادمهایی این کتابها رو نوشتن که خودشون اصلا نمردن

فرض کن همه ی اینا دورغ باشه من نوعی که به این دستورات عمل میکنم چی رو ازدست میدم روزی نهایت ۲۰ دقیقه برای نماز البته با وصو وغسل واجب ویه ماه روزه میگیرم و یسری اعمال دیگه که همش برای رضای خداس رو انجام بدم وازیسری چیزا مثل شرابو گوشت خوک  ...بپرهیزم البته از اعمالی مثل دروغ غیبت دزدی ...که تو همه جا بده وزشته هم  بپرهیزم دراینصورت دقیقا چه ضرری به من میرسه و واقعا چیو ازدست میدم ولی به این فکر کن که اگه اینا دروغ نباشن و من نوعی انجامشون ندم چه ضرر بزرگی به من میرسه وروز قیامت چه جوابی به خدای بزرگ بدم و چه سرنوشتی درانتظارمنه 

اخه ادمهایی این کتابها رو نوشتن که خودشون اصلا نمردن

بین کلی حدیث دارم ک برای برسی اعمال و این ک جایگاهمان مشخص بشه تو اون دنیا اول نمازه و برسی میکنن،،اون. آدما اصلا ب این مرحله نرسیدن

دین و مذهب داشتن صرفا بنا برپایبند بودن وباور داشتن انسانها نیست در گذشته انسان ها صرفا تمایل داشتن ...

یکی از دلایلی که باعث میشه همیشه شک کنم به خاطر اینه که ادمهایی دین داری رو میبینم که دروغ میگن بر خلاف اعتقادشون عمل میکنن حق و ناحق میکنن حتی پولشون حلال نیست البته از لحاظ. اعتقادات خودشون دارم میگم پی چرا برخلاف اونچه اعتقاد دارن عمل میکنن اما همیشه سنگ دین رو به سینه میزنن