2777
2789

مرداد دنیا میاد! لباس خنک هم گرفتم یکی دوتا. اما آستین بلنده سایز ۰ هم گرفتم. اما بادی و اینا زیاد وارد نیستم. بادی پادار و شلوار دار بگیرم یا بادی که شورته؟؟ کدومش بیشتر به کار میاد؟؟

سرهمی جوراب دار نگیر 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد منم مرداده😂

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

عزیزم یه پیجی هست تو اینستا 

الان بهت آدرسو میدم بزار

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

شورت که من استفاده نکردم برای جفت بچه هام

سه تیکه دانالو از هر سایز دودست دست گرفتم.دوتام سرهمی

سه تیکه دانالو بادیش استین کوتاهه مانتوش بلند

گرم بشه زیرشیش هست کولرم روشن بشه رویی.خیبی کاربردیه

💕

راستی به سلامتی

این نی نی کوچولوی ما چی هست؟😉

دخمله یا آگا پسل؟😍

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

مردادچون نوزاده وحرکتی نداره آستین کوتاه زیردکمه ای وشورت وآستین بلند وشلوار بهتره بگیری

از سایز یک و دو که به پاییز و زمستون میرسه میتونی بیشترآستین بلندزیردکمه ای و شلوار و سرهمی بدون جوراب براش بگیری

خدایا بی نهایت شکرت

تروخدا واسم دعا کن عزیزم

دعا کن مشکلم حل شه

الان فقط خدا باید واسم معجزه کنه

وا چطورنمیدونی ؟؟؟

اخه تازه چهارده هفتمه توان تى هم نگف گف من زير١٦هفته اصلاجنسيت نميگم استارترهم تازه بايد١٤هفته ايناباشه حتى اگه احتمالى جنسيت وبگه بازنميشه روش حساب كرد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

من دخترم آبان دنیا اومد

تاپیک عکس لباساش هست 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
2790
2778
2791
2779
2792