2777
2789
عنوان

میتونین برای سیسمونی کمکم کنین؟چیا بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 79 پست
رویی چیه؟؟ مانتو چیه؟؟😂

ست سه تیکه دانالو که گفتم.سرچ کن پیجشو میاد

یک بادی استین کوتاه داره/که مانتو(لباسی کخ جلوش دکمه میحوره)و یک شلوار.

منطورم از رویی اینکه اگر بخوای میتونی فقط بادی تنهاش رو بپوشونی.

یک سرچ کنی دستت میاد

💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیدونم...برا من چهارم مرداد زده

من ۱۹ مرداد 😍

عزیزم اشکال نداره هفته ۲۰ معلوم میشه ب منم ک گفتن دختره ولی امکان خطا تو هفته ۱۳ خیلی بالاس برا همین باید تا هفته ۲۰ برا سنو انومال صبرکنم

اهااان فکر کردم گفتی منم فردا زایمانمه 😁😁منم ۱۴ هفته ام 😍ب من گفتن دختره😍 ولی خودم حساب باز نکر ...

اره امكان خطازياده به من اصلانگف دارم ميميرم ازكنجكاوى١٥هفته برم مشخص ميشه؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
دختره عزیزم

الهی😍ایشالا سالم به دنیا بیاد

دیگه باید برم اون عکسارو واسش بیارم

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
حتما عزیزم چشم . ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم

🌸💜

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه
من ۱۹ مرداد 😍 عزیزم اشکال نداره هفته ۲۰ معلوم میشه ب منم ک گفتن دختره ولی امکان خطا تو هفته ۱۳ خیل ...

منا ریسک زده بود ان تی یه ازمایش شوتزده هفته دادم اصلا جنسیت از یادم رفته بس استرس دارم بچه سوممه ناخواسته بود بس ناشکری کردم خبر مرگم

اخه تازه چهارده هفتمه توان تى هم نگف گف من زير١٦هفته اصلاجنسيت نميگم استارترهم تازه بايد١٤هفته ايناب ...

من به این دختر امید بستم🥺میدونم دختره دیگه حسش میکنم

من به این دختر امید بستم🥺میدونم دختره دیگه حسش میکنم

انشالله درسته من فك كردم ١١هفته رفتى ١٣هفته امكان خطاش كمه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
اره امكان خطازياده به من اصلانگف دارم ميميرم ازكنجكاوى١٥هفته برم مشخص ميشه؟

اره عزیزم معلوم میشه ولی بازم میگن امکان خطا هست چون تا هفته ۲۰اندام تناسلی ب طور کامل تشکیل شده وبدون خطا تو سنو میگن 

بعضی دکترا هم چون تجربه زیادی دارن حتی هفته ۱۲ با قاطعیت میگن  برا من خیلی با اطمینان گفت دختره 

2790
2778
2791
2779
2792