2777
2789

چش بندم میزنی؟

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتربچه هاتواون دستگاه میرن بی قراری میکنم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

چند درجه زردی داره؟سردیجات بخور ،با شیر گاو بشورش طبع سرد داره گل ختمی رو بذار تو اب شب تا صب بمونه صب ابشو گرم کن بشور بچتو منم بچم پنج درجه زردی داشت فقط رژیم غذاییمو رعایت کردم سریجات خوردم خوب شد 

سعی کن شیر خشت ترنجبین بدی 

یکی دو قطره انار بدی 

من پسرم داشت گذاشتم زیر دستگاه 

کلیه ش کریستال داره 

میگن شاید از اون اخه اشعه ش خیلی مضر 

ببین تا جایی ک میتونی با دارو گیاهی و حجامت پیش آدم مطمئن انجام بده 

من این کارا رو هم کردم اما چون افسردگی داشتم عجله کردم  گذاشتم زیر دستگاه

.قطره بیلی روبین هم خوبه 

دختر منم ۱۶ روزشه زردی داشت دستگاه گرفتیم داخل خونه گفتن ۴۵ ساعت ۲۰ ساعت گذاشتم بردیم دکتر گفت خوبه چشم بند و حتما بزاری نگاه کن دقیق رو چشمش باشه خونه هم زباد گرم نباشه دختر من بی حال شده بود اون زیر گرمه مرتبم بهش شیر بده اب بدنش خیلی از دست میره زیر دستگاه