2777
2789

سلام خانوما شوهرم برام طلا نخریده 

خب طلاق بگیر

خانما خواهرشوهرم مسخرم کرد شوهرم پشتشو گرفت

این بشر بدرد نمیخوره طلاق بگیر

خانما شوهرم میگه بزا من نمیخوام

طلاق بگیر ازش مرتیکه عوضی 

خانما شوهرو پول نمیده

برو کارکن مستقل باش طلاق بگیر یا مثلا چطور همون اول نفهمیدی خسیسه خب این چه سوالیه اگه میدونست میفهمید که زنش نمیشد😂

یعنی ندیدم تایپیکی بزنن یکی ناله کنه نگن طلاق بگیر🤣😂بابا چخبرتونه همه زندگیا همینه بالا پایین داره بجای اینکه صبر و هنر حرف زدن و سیاست یاد بدید فقط میگید طلاق گیریم که گرفت بعدش چی؟ 😐طلاق برای شرایط حاده فقط حالا خوبه بیشتر اونایی که میگن طلاق بگیر تایپیک میزنن چجوری شوهرمو بیشتر وابسته کنم به خودم🤔😂😐

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم اینجور نیست😡

بیشترش همینه😂

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
طلاق بگیر

😂چشممم

من دیدم یکی بگه میحام طلاق بگیرم شوهرم نمیده

بر عکس میگن😐😑😑

میگن نه چرا گناه داره مگه چیکار کرده و..

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بیشتریا اوضاعشون وخیمه همش دارن کتک میخورن و خیلی چیزای بدتر متاسفانه

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
من دیدم یکی بگه میحام طلاق بگیرم شوهرم نمیده بر عکس میگن😐😑😑 میگن نه چرا گناه داره مگه چیکار کرد ...

وای اره🤣🤣🤣😂منم دیدم برعکسن کلا

وای اره🤣🤣🤣😂منم دیدم برعکسن کلا

دقیقا،،ی لجبازی خاصی همه دارن😐😁😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتریا اوضاعشون وخیمه همش دارن کتک میخورن و خیلی چیزای بدتر متاسفانه

چی بگم والا من منظورم اوناییه که سر مسائل کوچیک بهشون میگن.. 

چی بگم والا من منظورم اوناییه که سر مسائل کوچیک بهشون میگن.. 

اها همین مسائل وخیمم راه حل هایی داره غیر طلاق ساده ها که بماند

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
اها همین مسائل وخیمم راه حل هایی داره غیر طلاق ساده ها که بماند

اره موافقم من دیدم موردی رو که زنه خیلی کتک میخورده اما خب الان شوهره جلو همه کف پای زنشم میبوسه