2777
2789
عنوان

راهکارای نی نی سایتیا😂🤣موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 16 پست
اره موافقم من دیدم موردی رو که زنه خیلی کتک میخورده اما خب الان شوهره جلو همه کف پای زنشم میبوسه

اره عزیزم بیشتر مردا قلق دارن یه زن باید انقدر قوی و زرنگ باشه که روی همسرش تاثیر بزاره هنر ما خوب زنذگی کردن هم خودمون هم به بقیه یاد بدیم یکیشم همسره نه اینکه منتظر باشیم همه چی گل و بلبل باشه ما هم روی تخت یکی بادمون بزنه این محاله

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
اره عزیزم بیشتر مردا قلق دارن یه زن باید انقدر قوی و زرنگ باشه که روی همسرش تاثیر بزاره هنر ما خوب ز ...

دقیقاااا👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792