2821
2789
عنوان

چرا اخه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 54 پست
میدونستم عزیزم خیلیا بهم گفتن....من گفتم خانواده خوبین چه میدونستم اینطوری میشد مامانمم همیشه میگفت ...

آخه اصلا ربطی به خوبی و بدی خانواده همسر نداره، ماهیت عروس و داماد و خانواده همسر مثل سنگ و شیشه هست. اگه عروس یا داماد ارتباطشون با خانواده همسر خیلی نزدیک بشه، مثل شما که با اونها تو یه ساختمون زندگی میکنید، ناخودآگاه به هم آسیب میزنن. 

و اینکه یسری از مردهای ایرانی واقعا خودخواهن. چطور همسر شما دائم پیش خانوادشه ولی شما باید با اجازه ایشون خانوادتو ببینی؟! واقعا منطقیه؟ 

مشکل شما در حال حاضر فکر نمیکنم راه حلی داشته باشه گلم . باید صبر کنی سنت بیشتر بشه و یمقدار ترس و شرم و خجالتت بریزه و تجربت هم بیشتر بشه بلکه از پس شوهرت و خانوادش بتونی بربیای عزیزم. 

وقتی میگن دخترها تو سن پایین ازدواج نکنن واسه همینه که یمقدار تجربشون بره بالاتر و بتونن از پس خودشون و گرفتن حق و حقوقشون بر بیان. امیدوارم خیلی زود به خواسته هات برسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اصلا ربطی به خوبی و بدی خانواده همسر نداره، ماهیت عروس و داماد و خانواده همسر مثل سنگ و شیشه هست ...

بخدا از هیچی نمیترسم تازه با این موردا بهم میگه تو خیلی پررویی تو خیلی بلند پروازی اون بالابالاها میپری اینجا خونه خودتون نیست!!!!

25

کمم نیست الان متوجه نیست چه ظلمی در حق خودش میکنه. یه نفر باید به خودش بیارتش ولی شما انقد باهاش حرف زدی جبهه گرفته مقابلت. راضی میشه پیش یه مشاور برین؟ یا اگه نمیاد تلفنی راهنمایی بگیری که چه رفتاری مناسب تره باهاش

یا یه نفر که ازش حساب میبره و شما هم میتونی حرفاتو بهش بگی سربسته یه کم نصیحتش کنه طوری که متوجه نشه شما گفتی

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
نمیدونم والا تا حالا راجب مشاور حرف نزدم باید ببینم میاد یا نه

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم. امیدوارم زودتر روی خوش زندگیو ببینی. برای حل مشکلت تلاش کن. هوای شوهرتو در هر حال داشته باش دیدی که قهر جواب نمیده دیگه قهر نکن سرد نباش باهاش. راهای دیگه رو امتحان کن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

عزیزم من تو جریال تاپیکات هستم تا خونتو از مادرشوهرت جدا نکنی این وضعیتت درست بشو تیس

برای آرامشم چند تا صلوات بفرستین.🌹دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... ‌ با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ دوست گرامی! خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792