2821
2789
عنوان

چرا اخه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 54 پست
فعلا که نه

پس یه کاری کن. کم کم تو حرفای روزمرتون با مهربونی و  اینا بگو به نظرت ما کی ازینجا میریم؟ بذار به حرف بیاد که مگه ناراحتی؟ جات بده  تو هم با ناز و اینا بگو حس استقلال زندگی مشترک ندارم. بگو تو میتونی اینو همینجا هم برام فراهم کنی... دوست دارم گاهی از بیرون میایم مستقیم بیایم خونه خودمون شاید بخوایم جایی بریم و دلمون نخواد خانوادت بدونن 

میدونی باید با توجه به شناختی که ازش داری حرفتو بزنی لجشو در نیار بگو که دوسش داری و خوشبختی کنارش ولی این مسائل آزارت میده

ولی در کل اگه بتونین در اینده نزدیک مستقل شین بهتره. این نزدیکی باعث اختلاف میشه و طرف بهترینم باشه بازم کدورت پیش میاد.

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ی مدت کوتاه طبقه بالای خونه پدرشوهرم اینا بودم ناهار شام کلا پایین بودیم چون من جهازمو باز نکرده ...

میفهممت.کاش از اول نمیومدم اینجا....من شوهرم با حرف راضی نمیشه چیکارش کنم؟

پس نقطه ضهفتو فهمیده خخخ یه چند مدت بیخبال بلش طبیعی رفتلر کن بعد یکی در میون بهونه بیار نرو  ...

بابا اونا زیاد گیر نیستن این شوهرمه که عقده دارع بگه من زن گرفتم و ولتون نکردم

پس یه کاری کن. کم کم تو حرفای روزمرتون با مهربونی و  اینا بگو به نظرت ما کی ازینجا میریم؟ بذار ...

میگم خب عزیزم من از در مهربونیم وارد شدم نشد...خیلی باهاش حرف زدم با ناراحتی با عصبانیت با بغض ولی قبول نمیکنه و هیچوقت حرفمو نمیفهمه خیلی ادم بی احساس و خشکیه ولی واسه خانوادش جونش درمیره تا صداش میزنن میگه جان من بگم میگه هاع خواهراش قله اورست هم بخوان برن هرساعتی میبرتشون من چندهفتس بیرون نرفتم 😔تنها نمیذاره برم خودشم منو نمیبره میگه مگه قراره همش بیرون باشی یا خانوادم چی میگن از این چرت و پرتا

میفهممت.کاش از اول نمیومدم اینجا....من شوهرم با حرف راضی نمیشه چیکارش کنم؟

باید قلقشو بدونی دیگ چجوریه مثلا شوهر من سریع خر میشه دوتا قربونت برم فداتشم بگم خر میشه خودشم یبار میگف من زود خر میشم😂

بعضی مردام میبینی اصلا خر نمیشن سفتن باید قلقش دستت بیاد بدونی چجوری ب حرفت گوش میده

حالا شما چرا رفتید اونجا زندگی میکنید؟‌

خب شما نرو از بیرون اومدی بگو کار دارم خسته ام یا دستشویی باید برم برو خونه خودت اصلا دلیلی نداره هر دفعه از بیرون میای بری خونشون.تنهایی ام بهونه نکن خب تنها باشی بهتره که تا جایی بری که حوصله شو نداری

باید قلقشو بدونی دیگ چجوریه مثلا شوهر من سریع خر میشه دوتا قربونت برم فداتشم بگم خر میشه خودشم یبار ...

نمیدونم چطوری...ماهمیشه در حال جنگ و دعواییم و همشم سر خانوادشع خیلی از هم دور شدیم دیشب جدا خوابیدم چندبار صدام کرد گفت بیا دیگه هیچی نگفت خوابید منم خوابیدم قبلا میومد به زور منو میبرد موقع قهرام....منم خوابیدم سرد شدیم باهم دیگه دوسش ندارم

جدا زندگی میکنیم اونا پایینن من بالا

خب شما نرو از بیرون اومدی بگو کار دارم خسته ام یا دستشویی باید برم برو خونه خودت اصلا دلیلی نداره هر ...

تنهایی هم مسئله ایی نیست شوهرم ناراحت میشه و عصبی میاد باهام دعوا میکنه....بعدشم تلافی میکنه مثلا منو بیرون نمیبره میگه مگه من گفتم بیا اومدی یا منو نمیبره خونه مامانم اینا😔

تنهایی هم مسئله ایی نیست شوهرم ناراحت میشه و عصبی میاد باهام دعوا میکنه....بعدشم تلافی میکنه مثلا من ...

چقدر سخت...خب اگه بریو یکم بشینی بعد مثلا بگی با احازه من میرم لباسامو عوض کنم بازم بدش میاد؟

فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه که بع روز من نیفتی منم این روزا رو تجربه کردم.شوهرم تک پسره و بشدت خانوادش روش سلطه داشتن اینم بهشون وابسته بود.یعنی اونا همشون یه تیم،منم تنها یه تیم .دیگه آخرش به دعوا و دادگاه کشید تا فهمید که من اونجا واقعا معذبم و بلخره اسباب کشی کردیم.اما خب وابستگیش کمتر نشده الانم دورادور دخالت دارن اما خب بهتر از یه جا بودنه.سعی کن تا روتون به هم وانشده و حرمتها شکسته نشده ازونجا برین.اینو به عنوان خواهر همسرت بهش میگم .پیامم رو نشونش بده تا از تجربه ی ما عبرت بگیرید. زندگیتون رو بخاطر هیچکس خراب نکنید چون اگر خدای نکرده دلهاتون بشکنه دیگه هیچ وقت درست نمیشه من زندگی ۸ ساله دارم تجربه م زیاده

استارتر شرمنده بخدا اینو میگم. شما سنت کم بود و بی تجربه بودی نمیدونستی نباید با خانواده شوهر تو یه ساختمون زندگی کنی یعنی مادرت هم نمیدونست؟! خاله ای خواهر بزرگتری قومی خویشی ... یعنی هیچکس نبود راهنماییت کنه که یهمچه کاری نکنی؟! همش ۱۸ سالته... نه از سن ازدواجت گذشته ، نه اونجوری که تو تاپیکات میبینم درمونده و گرفتار ازدواج بودی...

با دست خودمون واسه خودمون مشکل درست میکنیم بعدش دنبال راه علاجیم ... 

بازم شرمنده گلم، تو دلم مونده بود این حرف 😕

فقط میتونم بگم خدا به دادت برسه که بع روز من نیفتی منم این روزا رو تجربه کردم.شوهرم تک پسره و بشدت خ ...

چقد ناراحت شدم برات😔😔باهم قهریم عزیزم

دیگه ازش خوشم نمیاد راستش....من واسش اهمیتی ندارم فقط خانوادش کاش زن نمیگرفت منم بدبخت نمیکرد خونه ی بابام خیلی خوشبخت بودم انقد گریه نمیکردم انقد بغض نمیکردم واسع حرفایی که نزدم و واسه ظلمایی که بهم کرده😔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز