2777
2789
یه ویس گوش دادم . دلایل قانع کننده اورده بود توش. درسته حالا هیچ کودومشو یادم نیست 😂😂 . ولی دلایلش ...

ولی برای ۴۰۲ معدل تاثیر مستقیم داره و همین کارو واسه کنکوری ها سخت میکنه هم نهایی باید بچسبن هم کنکور

معدل صددرصد. بچه ها چرا میگید کنکور😑😑😑 میدونید چقدر استرس داره؟ 🤦‍♀️ باز معدل بهتره یکم تو سال ز ...

عشق من... 

هر ساله صد هزاران نفر میرن دانشگاه

خیلیاااااا معدل 20 دارن... 

ا1ن نمیخوام دربارش حرف بزنم

افتضاحح میشه معدلی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

17 که اصن تو خرابه هم راهت نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی برای ۴۰۲ معدل تاثیر مستقیم داره و همین کارو واسه کنکوری ها سخت میکنه هم نهایی باید بچسبن هم کنکو ...

ینی چی؟؟؟؟ 

یعنی هم معدل هم کنکوررر

یا جد سادات

توضیح بده ی ذره 

عمومیا خیلی ذهن و فرسوده میکنن بعد به درد کسی هم نمیخورن واقعا

نه اتفاقا زبان و عربی عالین 

ولی خب شرایط جامعه اینه 

کنکور اینجوریه که تا تو تو تیزهوشانو نمونه نباشی اصلا به این فک نکن که قراره رتبه برتر بشی مدارس دولتی خیلی کم کارن نمیشهههه که با تدریساشون اختصاصیارو فول شد بعدم با حذف عمومیا مطمعنا تو امتحان سخترشون میکنن که من واسه عمومی ترجیحم به تستیه تا تشریحی 

عشق من...  هر ساله صد هزاران نفر میرن دانشگاه خیلیاااااا معدل 20 دارن...  ا1ن نمیخوام د ...

یعنی چیییی 

چرا پس مدیر ما میگف شرط معدل بهتره😑💔

عاقا یعنی بار معدل 18 و نیم نمیتونیم حداقل هوشبری قبول شیممم؟   

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته. 
اصلا این فکر و نداشته باش براحتی میشه تقلب کرد واسه نمره رقابت خیلی بالا میره  اگه حتی ۲۰ ام ...

پس خدا خودش بخیر بگذرونه 

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته. 
بنظرم از الان ابجیتونو درسخون بار بیارید بخدا اذیت میشه سه ساله خودشو بخاد بالا بکشه من یکی از اشناه ...

وای آبجی من خیلیییییییییییییییییی میخونه

هرچی بگم کم

انقدر درسخونه که نگو

خیلی خیلی

ولی امتحاناشو شدید بی دقتی میکنه

مثلا نمیخونه سوالو

ولی همیار معلم همه درسا هست

مسئول همه چیه

ولی امتحاناشو بی دقتی میکنه متاسفانه 

بنظرتون واسه دقت چیکار کنه؟ 

اره تاثیر مستقیم داره ۴۰ درصد ۶۰ درصد هم کنکور عمومی ها هم برمیدارن یعنی بحران

واتتتتتتتتت😶🤦‍♀️ من برم بمیرم فقط🚶‍♀️