13848fati مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 862 عنوان ی نظر سنجی | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 80 پست بنظرتون کنکور حذف بشه و معدلی باشه بهتره؟ یا کنکور باشه به همین روشی که الان هست؟ *با دلیل بگید* 1400/11/15 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arnaa عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1596 مشکلم سردرگمی شدید نداشتن برنامه مناسب و نداشتن هیچ گونه شناخت نسبت به کنکور و برنامه ... تو کانالای تلگرامی خیلی خوب راهنمایی کردن منابع و پی دی اف کتاب و..چون رشتت تجربیه نمیتونم کمکت کنم متاسفانهولی حتما بگرد دنبالشونمطمئنم موفق میشی
هورتاش عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 7848 تو کانالای تلگرامی خیلی خوب راهنمایی کردن منابع و پی دی اف کتاب و.. چون رشتت تجربیه نمیتونم ... مرسی عزیزم فقط شما مشاور منصف و خوب سراغ ندارین واقعا خوب باشه دیر شده برا امسال میخام برا 402آماده شم
arnaa عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1596 مرسی عزیزم فقط شما مشاور منصف و خوب سراغ ندارین واقعا خوب باشه دیر شده برا امسا ... تو همون کانالای تلگرامی بگرد خیلیاشون معرفی کردنخب برای کنکور الان دیره ولی ایشالا برای سال بعد پرانرژی شروع کن با انرژی مثبت
هورتاش عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 7848 تو همون کانالای تلگرامی بگرد خیلیاشون معرفی کردن خب برای کنکور الان دیره ولی ایشالا بر ... توکل به خدا آخه هزینه اش زیاد میشه من پول زیادی ندارم همینی هم که دارم بخدا آخرین تیکه طلای مادرمه شرمنده اش شدم بخدا اگه تونستین از آشناهاتون و کنکوری هاتون بپرسین دعاتون میکنم
arnaa عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1596 توکل به خدا آخه هزینه اش زیاد میشه من پول زیادی ندارم همینی هم که دارم بخدا آخر ... حتما عزیزممیگم که قیمتش مناسب باشهایشالا سایه مادرتون ۱۲۰ سال با سلامتی رو سرتون باشه موفقیتتو ببینهمادره دیگه هرچی داره واسه بچشه ایشالا توام جبران میکنی براشکدوم شهری راستی؟
هورتاش عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 7848 حتما عزیزم میگم که قیمتش مناسب باشه ایشالا سایه مادرتون ۱۲۰ سال با سلامتی رو سرتون باشه موفقیتتو ب ... مرسی دوست عزیزم ان شاءالله شما و خانوادتونم سلامت باشید خوزستانم من