2777
2789

کنکور باشه

چون با رشوه هم میشه نمره گرفت

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته کنکور به شکل فعلی نه

تغییر کنه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

کنکور باشه . چون یکی ممکنه بخاد لحظه آخر بخونه ... حالا به هر دلیلی . مثل اینکه وقتی یهویی انگیزه پیدا کنه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

معدل صددرصد. بچه ها چرا میگید کنکور😑😑😑 میدونید چقدر استرس داره؟ 🤦‍♀️ باز معدل بهتره یکم تو سال زور بزنیم میتونیم بالای 17 بشیم 

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته.