2777
2789
دلیل؟ 

برای اینکه خیلیا رو به چشم دیدم درسشون صفر بود

چند وقت مونده به کنکور شروع کردن از یه چیز آبرومند قبول شدن 

ولی با معدل بشه خیلیا هیچ ببخشیدا گ.. نمیشن

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمومی حذف کلا اختصاصی هم هم دوتا دفترچه بشه بین دوتا دفترچه یه استراحت نیم ساعته بدن

به نظر من حتی عمومیم نباید حذف بشه اخه فک کن یکی تو یه جایه دور افتادس معلماش خوب نیس پول کلاسم نداره این از کجا میخاد تخصصیا ماهر بشه که مجبوره از همین همومیا یچیزی قبول شه 

👌🏽👌🏽ان شا الله  ولی از کجا انقدر مطمئنی من واسه خودم نمیخوام آبجیم کلاس هفتمه...واسه اون ...

یه ویس گوش دادم . دلایل قانع کننده اورده بود توش. درسته حالا هیچ کودومشو یادم نیست 😂😂 . ولی دلایلش قاتع کننده بود ... جوریکه مطمعن باش حداقل تا ده سال آینده و حداکثر تا پنجاه سال آینده کسی نمیتونه کنکور رو برداره

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

به نظر من حتی عمومیم نباید حذف بشه اخه فک کن یکی تو یه جایه دور افتادس معلماش خوب نیس پول کلاسم ندار ...

عمومیا خیلی ذهن و فرسوده میکنن

بعد به درد کسی هم نمیخورن واقعا

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
میشه بفرستی 

پیداش میکنم اگه باشه چشم ❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .