2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم☹️

775 بازدید | 55 پست

بچه ها من مدتی قبل به خاطر جو نامناسب محیط کارم و صحبت های خاله زنکی ، و حرف هایی که روز آخر کارم از همکارم شنیدم دلم شکست و از کارم استعفا دادم 

بنا داشتم دوماه بکوب برای آزمون استخدامی که پیش رو داشتم بخونم که ازمون کنسل شد 

الان همه اش فکر میکنم موقعیت کاریم رو سر هیچ و پوچ از دست دادم 

دوماه نشستم خونه 

و از درآمدی که داشتم چشم پوشیدم 

خیلی حالم بده مدام گریه میکنم 

نصیحت نکنید فقط نمیدونم چه جوری خودمو آروم کنم 

من همیشه مایه عذاب خودم بودم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اول کار پیدا میکردی بعد استفا میدادی جیگرم الان عیب نداره غصه نخور درست میشع

سررزنش نکن لطفاً خودمم خیلی حالم بده 

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
چرانمیری سرکار خیلی رشته خوبیه ک

دوجا رفتم نتیجه مطلوبی نگرفتم 

امید داشتم آزمون برگزار شه ک دیروز کنسل شد 

دوباره باید از صفر شروع کنم

سررزنش نکن لطفاً خودمم خیلی حالم بده 

والا ب خدا سرزنش نکردم

عیب نداره گل من تجربه میشه برات غصه نخور 😉

فردا پاشو باز برو دنبال کار بگرد مطمعنا باز کار پیدا میکنی من به خدا سرزنش نکردم سوع تفاهم نشه 

اگر ناراحتت کردم منو ببخش🥺🤍

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
والا ب خدا سرزنش نکردم عیب نداره گل من تجربه میشه برات غصه نخور 😉 فردا پاشو باز برو دنبال کار بگر ...

من از بس حالم بده اینو گفتم قصد بدی نداشتم آخه خودم می‌دونم اشتباه کردم همین بیشتر حرصمو در میاره

به این کار میگن سرزنش..کسی باسر زنش بجایی نرسیده..پس به جای اینکار دوباره از نو شروع کن

همه اش تو فکر درامدیم که الان باید داشته باشم و ندارم