2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 55 پست
گذشته گذشتس ولش کن درس بگیر ازش سعی کن فکر نکنی عوضش کار بعدی که پیدا کردی ایشالاه تمام اشتباهاتت و ...

باور میکنی نشستم دیروز فک کردم و دیدم چه کاری و چه غیر کاری یه اشتباه رو چندین بار عیناً مرتکب شدم چون در لحظه قدرت تحلیل ندارم با این رویه امید ندارم تغییر تو تجربیات بعدیم ایجاد بشه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین رو میگم کاش یهو تعطیل میشد یا اخراج میشدم اینکه خودم رو مقصر اول و آخر می‌دونم رنجم میده

درساتو خوندی ضرر که نکردی هر آزمونی هم آماده ای ،درکنارش دوباره برو دنبال کار

درساتو خوندی ضرر که نکردی هر آزمونی هم آماده ای ،درکنارش دوباره برو دنبال کار

نه دیگه چون گفتن اسفند برگزار نمیشه منم وسط راه جا زدم 

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
باور میکنی نشستم دیروز فک کردم و دیدم چه کاری و چه غیر کاری یه اشتباه رو چندین بار عیناً مرتکب شدم چ ...

اخ اخ دقیقا منم وقتی تو یه موقعیت قرار میگیرم و یه کار اشتباه انجام میدم میام خونه خیلی تجزیه تحلیل میکنم و کارم و خودم برای دفعه ی بعد که اون اتفاق پیش اومد اماده میکنم وقتی اون اتفاق پیش میاد کلا همه چی یادم میره 🤦🏻‍♀️

اخ اخ دقیقا منم وقتی تو یه موقعیت قرار میگیرم و یه کار اشتباه انجام میدم میام خونه خیلی تجزیه تحلیل ...

دقیقاً همینش حرصم میده که اونموقع انگار یه نفر دیگه داره تصمیم میگیره

دقیقاً همینش حرصم میده که اونموقع انگار یه نفر دیگه داره تصمیم میگیره

اهوم من که تو این چیزا سر رشته ندارم ولی اگه میبینی خیلیی ازیتت میکنه حتما برو پیش روانشناس شاید بخاطر استرس باشه

ببین اصلا آزمون برگزار نشد فعلا منتفی شد تا تیر در حالی که قرار بود اسفند برگزار شه و من برنامه داشت ...

ببین تو تا تیر وقت داری خب

پس نیاز نیس بشینی برنامه فشرده بزاری کم کم. شروع کن بعد هی بهتر و بهتر میشی

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
ببین تو تا تیر وقت داری خب پس نیاز نیس بشینی برنامه فشرده بزاری کم کم. شروع کن بعد هی بهتر و بهت ...

دیگه نمی‌خونم از فردا تو اگهیا میکردم دنبال کار

اهوم من که تو این چیزا سر رشته ندارم ولی اگه میبینی خیلیی ازیتت میکنه حتما برو پیش روانشناس شاید بخا ...

اره استرسمم که کلا زیاده