2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 55 پست
من از بس حالم بده اینو گفتم قصد بدی نداشتم آخه خودم می‌دونم اشتباه کردم همین بیشتر حرصمو در میاره

فداتشم میفهمم

خب الان خودت داری خودتو سرزنش میکنی و این بده عزیز دلم

برو ی آب گرم بزن صورتت عضله های صورتت شل شن بعد یه چای خوشمزه بخور با آرامش بشین فک کن و سعی کن خودخوری نکنی 

پاشو ببینم دختر خوب

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم میفهمم خب الان خودت داری خودتو سرزنش میکنی و این بده عزیز دلم برو ی آب گرم بزن صورتت عضله ه ...

خدا نکنه

همه کار کردم آروم نمیشم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
ببین هی به خودت نقبولون که آروم نمیشی  برو کارایی که گفتمو انجام بده دو سه ماه نری سر کار که ...

اصن اونموقع گفتم نمی‌رم سرکار چندماه حتی ازمونم قبول نشدم یه استراحتی کردم ولی الان کلا دیدم تغییر کرده 

یه دقیقه خوبم میگم اصن مهم نیست بعد دوباره فکری میشم اشکم سرازیر میشه، شب تو خوابم باخودم کلنجار میرم

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
اصن اونموقع گفتم نمی‌رم سرکار چندماه حتی ازمونم قبول نشدم یه استراحتی کردم ولی الان کلا دیدم تغییر ک ...

عیب نداره خواستن توانستن است برو یکم فیلم نگا کن اروم کن خودتو یه ذره از صبح ی برنامه ریزی دقیق کن دوباره بشین برای ازمون بخون ایندفعه مطمعنم قبول میشی مطمعنم تاپیک میزنی میگی بچه ها من قبول شدم و این تاپیک به یادگار برات باقی میمونه

من بهت قول میدم اینبار تلاش کنی نتیجه میده

راستی قبول شدی تو تاپیکت منو هم تگ کن😉

منتظرمااا

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
عیب نداره خواستن توانستن است برو یکم فیلم نگا کن اروم کن خودتو یه ذره از صبح ی برنامه ریزی دقیق کن د ...

ببین اصلا آزمون برگزار نشد فعلا منتفی شد تا تیر در حالی که قرار بود اسفند برگزار شه و من برنامه داشتم بخونم با این موضوع خودم رو آروم میکردم

مسلما من نمیتونم تا تیر بشینم گوشه خونه پس فعلا حس آدمای از اینجا رونده و از اونجا مونده رو دارم 

از صبح برنامه رو نوشتم ولی همه اش پشت گوش میندازم

همه اش تو فکر درامدیم که الان باید داشته باشم و ندارم

منم بعد کلی سال کار کردن در یک شرکت  ، یهو تعطیل شد و اجبارا بیکار شدم 

برام خیلی خیلی سخت بود ، دچار افسردگی شدم

اما بعدش موقعیت کاری بهتری پیش اومد 

نا امید نشو 

آزمون استخدامی نیست دیگه؟ 

من باتوجه به شرایطم فقط واسه استخدامی آموزش و پرورش میتونم اقدام کنم

منم بعد کلی سال کار کردن در یک شرکت  ، یهو تعطیل شد و اجبارا بیکار شدم  برام خیلی خیلی سخ ...

منم همین رو میگم کاش یهو تعطیل میشد یا اخراج میشدم اینکه خودم رو مقصر اول و آخر می‌دونم رنجم میده