2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔

138 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من هفته پیش نامزدی کردم الان بهم خورده خانواده داماد میگن خودت خوشگلی دختره زشته من چیکار کنم پسره دوسم داره ولی خانواده ش منو نمیخوان منم عاشقشم بنظرتون باید فراموشش کنم؟

والا با این خانواده  ای  که داره بمونی هم اذیتی همش  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست عزیز من هم یکسال میشه که خواستگار سمجم رفت و دیگه پیداش نشد، بخدا اینقدر که اصرار کرد اصرار و التماس کرد که مهرش به دلم نشست و اجازه خواستگاری رسمی دادیم. وقتی خانوادشو منو دیدن بدون هیچ حرف و نظری رفتن، حالتو میفهمم. ولی اینو بدون کسی که از دلش دفاع نکرده و جراتشو نداره بدرد زندگی نمیخوره، اگه دلت شکسته اینو بدون خدا جوابشو میده اما منتظر جواب خدا نمون و به فکر خودت باش... به هیچ عنوان منتشون رو نکشید فکر میکنن پسرشون کیه، سعی کن تنها نمونی با افراد مطمین و با تجربه درد ودل کن، هر وقت خواستی گریه کن اما سعی کن یه هنر و کار جدید یاد بگیری و قران بخون نمازت را با توسل  و اول وقت بخون بعد یکسال با این خاطره بد کنار میای