2777
2789
عنوان

کمکم کنید😔

138 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من هفته پیش نامزدی کردم الان بهم خورده خانواده داماد میگن خودت خوشگلی دختره زشته من چیکار کنم پسره دوسم داره ولی خانواده ش منو نمیخوان منم عاشقشم بنظرتون باید فراموشش کنم؟

والا با این خانواده  ای  که داره بمونی هم اذیتی همش  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز من هم یکسال میشه که خواستگار سمجم رفت و دیگه پیداش نشد، بخدا اینقدر که اصرار کرد اصرار و التماس کرد که مهرش به دلم نشست و اجازه خواستگاری رسمی دادیم. وقتی خانوادشو منو دیدن بدون هیچ حرف و نظری رفتن، حالتو میفهمم. ولی اینو بدون کسی که از دلش دفاع نکرده و جراتشو نداره بدرد زندگی نمیخوره، اگه دلت شکسته اینو بدون خدا جوابشو میده اما منتظر جواب خدا نمون و به فکر خودت باش... به هیچ عنوان منتشون رو نکشید فکر میکنن پسرشون کیه، سعی کن تنها نمونی با افراد مطمین و با تجربه درد ودل کن، هر وقت خواستی گریه کن اما سعی کن یه هنر و کار جدید یاد بگیری و قران بخون نمازت را با توسل  و اول وقت بخون بعد یکسال با این خاطره بد کنار میای