سلام. من تجربه کردم این درد رو . دخترم پارسال این موقع که حدکد دو سال و ۸ ماه بود دچار لکنت زبان شد. نمیدونم چجوری و چرا. انگار دنیا رو سرم خراب شده بود .حالم خیلی بد بود هر شب کارم گریه بود تا جایی که ناراحتی اعصاب گرفتم و کارم به مصرف داروهای اعصاب کشید!!! دور و بریام نیش و کنایه میزدن بهم و خودم هم از درون و بیرون داغون بودم. یادمه تو اینترنت دنبال راه چاره میگشتم تو همین نی نی سایت خیلی از مادرا از لکنت بچه هاشون نوشته بودن و هر کسی تجربیاتش رو به اشتراک گذاشته بود . پیش خودم میگفتم یعنی ممکنه لکنت دخترم خوب شه؟! کلا نا امید بودم. بردمش پیش روانپزشک گفت باید ۶ ماه صبر کنی و محیط خونه رو آروم نگه داری احتمالا یا ترسیده یا محیط خونه استرسیه. خودم عصبی شده بودم سر کوچکترین چیزها از کوره در میرفتم . اینا رو دارم میگم که بدونی بعدش زندگی گل و بلبل نشد ینی استرس بود باز هم چون طبیعیه تو همه زندگی ها هست این چیزها.ولی حواسم بهش بود تا زیاد از حد هیجان زده و استرسی نشه. ۶ ماه صبر کردم و دخترم خیلی بهتر شد و الان هم تقریبا یک سال از این قضیه گذشته و دخترم کاملا خوب شده . خداروشکر میکنم هزاران مرتبه شکر میکنم. با خودم عهد بسته بودم به خاطر دل مادرایی که امروز به خاطر لکنت بچه هاشون خون بیام اینجا و تجربه ام رو بنویسم و بهشون امید و اطمینان بدم که لکنت بچه هاشون خوب میشه فقط زمان میخواد. مثل من خودتون رو داغون نکنید من تازه تونستم خودم و رو جمع و جور کنم !