2777
2789
عزیزم باید خیلی حوصلتو زیاد کنی میدونم مادری و نگران  دوره درمان رو کامل باید انجام بدی توی ا ...

خیلی سخته دعا کنید برام یه ذره اروم بشه خصوصا این روزا که خیلی شدیده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همین کارا رو میکنم خودتون تجربه کردید میدونید چقد سخته امیدوارم پسره منم کامل خوب بشه بحق این ...

ان‌شاءالله خوب میشه مطمعن باش چون یهویی بوده از چیزی شوکه شده

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
ان‌شاءالله خوب میشه مطمعن باش چون یهویی بوده از چیزی شوکه شده

نمیدونم شیطونم هست سعی میکنم زیاد بهش سخت نگیرم این اوضاع کرونایی هم بی تاثیر نبود همش خونه موندن

نمیدونم شیطونم هست سعی میکنم زیاد بهش سخت نگیرم این اوضاع کرونایی هم بی تاثیر نبود همش خونه موندن

نگرانیتو بهش نشون نده و مطمعننننننن باش خوب میشه ی دوره‌س💗

اره همسرم همش میگه این استرس تو رو میفهمه یعنی هر شب با خودم میگم کاش فردا دیگه نباشه این لکنت

دقیقا

اتفاقا یهویی هم خوب میشن طی دو روز دیگه هیچ اثری از لکنت نیس

خیلی سخته دعا کنید برام یه ذره اروم بشه خصوصا این روزا که خیلی شدیده

عزیزم شنیدم تخم کبوتر خوبه برا حرف زدن

نمیدونم یادم نیست برای این بود که بچه دیر حرف میزنه یا لکنت. میخوای دربارش تحقیق کن

دقیقا اتفاقا یهویی هم خوب میشن طی دو روز دیگه هیچ اثری از لکنت نیس

امیدوارم این اتفاق بیفته بیام همینجا خبره خوش بدم دیگه خسته شدم انگار امشب یهو دلم گرفت خواستم یه ذره درد ودل کرده باشم ممنون از بودنتون