2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما تجربه ای دارید مدل لکنتش هی عوض میشه گفتار درمان خوب توی شرق تهران میشناسید

من تجربه مشابه ندارم عزیزم،من صرفا دانشجوی روانشناسی هستم و متاسفانه خیر سراغ ندارم
ریشه لکنت معمولا اضطرابه و شما نقش کلیدی دارید و اینم بهتون بگم که معمولا هفتاد درصد لکنت ها به خودی خود حل میشن!
نگران نباشیدُ صبوری کنید
امیدوارم که پسرتون بهبود پیداکنه♡

ببین چون مادر زادی لکنت نداشته مطمعن باش خوب میشه الان دیدم گفتی احساساتیه احتمالا از همین ضربه خور ...

نه انقد قشنگ حرف میزد یهو اینجوری شد، اره به شدت حساس واحساساتیه تا یه ذره کم حوصله باشم میاد میگه چرا ناراحتی مامان

[QUOTE=225195981]عسل و چای نبات مرتب دادم بهش  بعدم جایزه و پارک و خونه رو اروم کردیم براش [/QU ...

سه سال و شش ماهشه

اما اینم بگم بعد اون بیست روز خوب شد و دوباره چند روزی لکنت گرفت و دوباره کامل کامل خوب شد و تا الان برنگشته

۵ ماهی گذشته از این جریان

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
من تجربه مشابه ندارم عزیزم،من صرفا دانشجوی روانشناسی هستم و متاسفانه خیر سراغ ندارم ریشه لکنت معمولا ...

البته احساس میکنم بیش فعالی هم داره ممکنه تاثیر داشته باشه 

نه انقد قشنگ حرف میزد یهو اینجوری شد، اره به شدت حساس واحساساتیه تا یه ذره کم حوصله باشم میاد میگه چ ...

منم مثل شما نگران و بیقرار بودم انقدر ک شوهرم میبردش بیرون من نبینم چطوری حرف میزنه

بعد اینکه ب روش نیارین ک چطوریه مخصوصا پسر شما ک کاملا متوجه هست و خجالت میکشه با حوصله و صبر بذارین حرفشو بزنه تو حرفش و کلماتش نپرید یا براش کامل نکنین ک دیگه تلاش نکنه ی مدتم از همبازیاش دور نگهشدارین ک طور خاصی نگاش نکنن و ناراحت بشه

ان‌شاءالله خوب میشه

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
منم مثل شما نگران و بیقرار بودم انقدر ک شوهرم میبردش بیرون من نبینم چطوری حرف میزنه بعد اینکه ب روش ...

دقیقا همین کارا رو میکنم خودتون تجربه کردید میدونید چقد سخته امیدوارم پسره منم کامل خوب بشه بحق این شب عزیز