2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول داشت یا بعد دچارش شد 

دوستم بچه اش تو ۵ سالگی لکنت گرفت میگفت تو دعوای بین پدر و مادر ترسیده گفتار در مانی برده الان کلاس پنجم هست خیلی بهتر شده شعرای حافظ و اینام حفظ میکنه

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
از اول داشت یا بعد دچارش شد  دوستم بچه اش تو ۵ سالگی لکنت گرفت میگفت تو دعوای بین پدر و مادر ت ...

نه یهو اینجوری شد بدون علت نه ترسی نه چیزی ما جابه جا شدیم بعد یه مدت اینجوری شد

لکنت داره هی بررف میشه دوباره برمیگرده خسته شدم دیگه

تا حدی این اتفاق طبیعیه
چنتا پیشنهاد براتون دارم
اول اینکه حتما مراجعه به یک گفتار درمانگر رو تو برنامتون قرار بدید
دوم اینکه اگر نوع لکنت پسر شما از نوع تونیک باشه(یعنی بین صحبتاش وقفه بیفته و بعد با فشار زیاد یک حرف یا کلمه رو ادا کنه)یعنی اضطراب داره

وشما خیلی باید حوصله به خرج بدید سعی کنید اصلا تحت فشار نذاریدش برای صحبت کردن،بهش فرصت حرف زدن بدید و از همه مهمتر باهاش رفتار گرمی داشته باشید

رابطه صمیمی با مادر از اصلی ترین موارد برای بهبوده ...

امیدوارم صحبتام مفید بوده باشه عزیزم♥︎

الان 5سالشه از 4سالگی شروع شد یه دوره کامل خوب شد دوباره برگشت

پسر منم ۳ سالگی اینجوری شد تقریبا ۲۰روز لکنت داشت شدید طوری ک مثلا میخواست بگه ماشین میگفت مااااااااااا..... نمیتونست بگه جیغ میزد و گریه 

منم حال تورو داشتم تا اینکه گفتن یا ترسیده یا سردیجات زیاد بهش دادی

همه رو رعایت کردم کم کم خوب شد و ی دوره ۴-۳ روزه روباره لکنت و الان حدود پنج ماهه خوبه خوب شده

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
تا حدی این اتفاق طبیعیه چنتا پیشنهاد براتون دارم اول اینکه حتما مراجعه به یک گفتار درمانگر رو تو برن ...

شما تجربه ای دارید مدل لکنتش هی عوض میشه گفتار درمان خوب توی شرق تهران میشناسید

نه یهو اینجوری شد بدون علت نه ترسی نه چیزی ما جابه جا شدیم بعد یه مدت اینجوری شد

گفتار درمانی خیلی تاثیر داره برای پسر دوستم خیلی شدید بود طفلک اما الان خیلی خوب شده 

نگران نباشین حتما ً خوب میشه فرزندتون 

دوستم پیش مشاوره هم برده بود پسرش رو 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
گفتار درمانی خیلی تاثیر داره برای پسر دوستم خیلی شدید بود طفلک اما الان خیلی خوب شده  نگران نب ...

من مشاوره بردم، دکتر بردم ویتامین داد پسره من خیلی احساساتیه خیلی ام به شدت حساس کوچکترین چیزا رو میفهمه این خیلی بده