2777
2789
امیدوارم این اتفاق بیفته بیام همینجا خبره خوش بدم دیگه خسته شدم انگار امشب یهو دلم گرفت خواستم یه ذر ...

حتما خوب میشه خیلی زود

منم تگ کن🥰

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لکنت داره هی برطرف میشه دوباره برمیگرده خسته شدم دیگه

سلام. من تجربه کردم این درد رو . دخترم پارسال این موقع که حدکد دو سال و ۸ ماه بود دچار لکنت زبان شد. نمیدونم چجوری و چرا. انگار دنیا رو سرم خراب شده بود .حالم خیلی بد بود هر شب کارم گریه بود تا جایی که ناراحتی اعصاب گرفتم و کارم به مصرف داروهای اعصاب کشید!!! دور و بریام نیش و کنایه میزدن بهم و خودم هم از درون و بیرون داغون بودم. یادمه تو اینترنت دنبال راه چاره میگشتم تو همین نی نی سایت خیلی از مادرا از لکنت بچه هاشون نوشته بودن و هر کسی تجربیاتش رو به اشتراک گذاشته بود . پیش خودم میگفتم یعنی ممکنه لکنت دخترم خوب شه؟! کلا نا امید بودم. بردمش پیش روانپزشک گفت باید ۶ ماه صبر کنی و محیط خونه رو آروم نگه داری احتمالا یا ترسیده یا محیط خونه استرسیه. خودم عصبی شده بودم سر کوچکترین چیزها از کوره در میرفتم . اینا رو دارم میگم که بدونی بعدش زندگی گل و بلبل نشد ینی استرس بود باز هم چون طبیعیه تو همه زندگی ها هست این چیزها.ولی حواسم بهش بود تا زیاد از حد هیجان زده و استرسی نشه. ۶ ماه صبر کردم و دخترم خیلی بهتر شد و الان هم تقریبا یک سال از این قضیه گذشته و دخترم کاملا خوب شده . خداروشکر میکنم هزاران مرتبه شکر میکنم. با خودم عهد بسته بودم به خاطر دل مادرایی که امروز به خاطر لکنت بچه هاشون خون بیام اینجا و تجربه ام رو بنویسم و بهشون امید و اطمینان بدم که لکنت بچه هاشون خوب میشه فقط زمان میخواد. مثل من خودتون رو داغون نکنید من تازه تونستم خودم و رو جمع و جور کنم ! 

سلام. من تجربه کردم این درد رو . دخترم پارسال این موقع که حدکد دو سال و ۸ ماه بود دچار لکنت زبان شد. ...

میدونید که چقد سخته من هر شب با اشک میخوابم هزارتا فکر بیخود میاد تو سرم نکنه همینجوری بمونه ایندش اعتماد به نفسش از بین میره تمسخر و... 

حداقل سعی کن جلوی خودش چیزی نگی و کاملا عادی باشی

آفرین این خیلی مهمه که روش نیاری و بسپری که دیگران هم به روش نیارن. زمانی که گیر میکنه باید عادی رفتار کنی تا خودش جمله اش را تکمیل کنه

میدونید که چقد سخته من هر شب با اشک میخوابم هزارتا فکر بیخود میاد تو سرم نکنه همینجوری بمونه ایندش ا ...

دقیقا احساستو درک میکنم منم پارسال همین موقع ها بود که همین احساسات رو داشتم ولی نگران نباش فقط زمان میخواد به شرطی که به روش نیارید

آفرین این خیلی مهمه که روش نیاری و بسپری که دیگران هم به روش نیارن. زمانی که گیر میکنه باید عادی رفت ...

میدونی یه موقع هایی خودش میفهمه الان 5سالشه یهو کلافه میشه بچم