2777
2789

سلام ددستان

شب همگی بخیر

یه سوال از کسی که حس ششم واقعی داره

من و آقای جلالی‌.... باهم ازدواج میکنیم؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
سعی کن خودت با تله پاتی و قانون جذب و غیره حس شیشمت رو زیاد کنی 

من چند سال پیش در حدی تله پاتی داشتم که اصلن رنگ لباس طرفو هم میفهمیدم

ولی الان نمیدونم چجوری

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال پیش در حدی تله پاتی داشتم که اصلن رنگ لباس طرفو هم میفهمیدم ولی الان نمیدونم چجوری

برنامه نفس گیری پرانا نصب کن اول با اون نفس گیری هات رو درست کن بعد شروع به پاکسازی درون ت و محیطتت کن درست میشه انشاالله

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست 

@ننه_قمرجان  

سلام ننه قمرجان

میشه لطفا جوابمو بدی🌹

مهدی.ق بهم علاقه داره؟

باهم ازدواج میکنیم؟

سلام فک نمیکنم تهش ازدواج باشه 

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!