2777
2789
عنوان

با س ی نه کوچیک میشه بچه شیر داد😔

498 بازدید | 39 پست

من خیلیییییی لاغرم هرکاریم میکنم وزنم از دوران بلوغم همین ک هست بوده اصلا تکون نمیخوره ۴۴ کیلوام

۲ ماه عروسی کردم تو این دوماه خودمو کشتم از پرخوری تا بلکه وزن بگیرم در نهایت تعجب برای اولین بار شدم ۴۸ کیلو انقدر خوشحال شدم ک هفته پیش ۴۸ کیلو بودم این هفته دیگ عادی غذا خوردم پرخوری نکردم دوباره شدم ۴۴

دوست ندارم اینطوری بمونم دلم میخواد تو پر باشم زنهای چاق رو میبینم حسرت میخورم ک کاش چاق چاق بودم ولی اینطوری نبودم

خیلیم دوست دارم بچه دار بشم سال بعد بنظرتون تو بارداری ممکنه چاق شم؟

اصلا چطوری میشه بچه شیر داد خیلی س ی نه هام کوچیکه دوست دارم شیر خودمو هم بدم به بچم

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیدهای اما تمام قلبم را گرفتهای👶🏻♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میشه نگران نباش

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

عزیزم من تازه عروسی کردم ۵۱ کیلو بودم میرم باشگاه

تاثیری داشته؟

عشق من به تو از نبودنت شروع شد؛از جایی که هنوز نفس نکشیدهای اما تمام قلبم را گرفتهای👶🏻♥️

خوش به حالت ک چاقنمیشی منم تا چیزی میخورم چاق میشم سینه هام کوچیکن ها فقط شکمم😑😑😑😑😭😭😭

این خیلی بده

من دوست داشتم یکنواخت چاق بشم

اره بابا. اون حجمی ک میبینی بافت چربیه بافت چربی شیر تولید نمیکنهتو بارداری سینه تکامل پیدا میکنه و ...

ن میدونم شیر میاد فقط میگم چطور بچه بخوره ب این کوچیکی باید بیارمش بالای بالا تا ب من برسه🙁

کاش جای منو تو عوض شه تو این مورد تا بفهمی چاقی چه درد بدیع من از وقتی یادم میاد رژیمم یکبار نشد یعنی یکبار بدون عذاب وجدان غذا بخورم همیشه قاشق شماری همیشه اینو نمیخورم اونو نمیتونم تازه با بدبختی کم میکنم عین اب خوردن اضافه ارزومه لاغر بودم چاق نمیشدم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره ولی کراتین استفاده کردم

افرین عزیزم ارادت از دست نده ایشالله ب چیزی ک میخوای میرسی

منم لاغرم اتفاقا برعکس بیشتر همه شیر داشتم

شیردادن سخت نبود برات چون مثل بقیه نمیتونیم راحت بشینیم و بچه رو پامون بخوابه شیر بخوره