2777
2789
عنوان

بابای عزیزم نابود شده +عکس📸😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3988 بازدید | 72 پست
مبشه بگی چجوریه عزیزم 

یه تاپیک بزن و بگو دوستان حمد بخونن

تعداد بهت بگن. هفتاد تا

هفتاد هزار تا

اثر داره

توکل‌ به خدا

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک بزن و بگو دوستان حمد بخونن تعداد بهت بگن. هفتاد تا هفتاد هزار تا اثر داره توکل‌ ب ...

تو گروه ها و کانال های تلگرامی هم میتونی بذاری 

ختم سوره حمد برای شفای مریض

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

خدانکنه عزیزم انشالله خدا عمر با عزت به خودت و خانوادت بده امیدوارم روزی برسه ک سرطان دیگه کسی رو ن ...

ممنونم عزیزم ♥️ خدا عزیزاتو برات نگه داره ♥️♥️عزیژم

از ته دل امشب دعا میکنم خدا پدرعزیزتو هر چه زودتر شفا بده الهی امین این سرطان لعنتی الهی هر چه زودتر ریشه کن بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم اینا همش امتحان الهی هست ... عمو و پسرعموی مامانم باهم میرن خونشون تو شهرستان پدر و پسری اونجا روی لوله گاز پرنده لونه کرده بوده و گاز اینارو میگیره پدره میمیره حال پسره هم وخیمه اینا هم آدمای خیلی خیری بودن مخصوصا پسرش ک زلزله اومد رفت کمک سیل اومد رفت کمک کربلا میزبان زائر های ارباب بود روزای اربعین خلاصه از خوبیش هرچی بگم کم گفتم خلاصه حالش اصلا خوب نیس هوشیاری رو ده هست ... خدا این خانواده رو اینجوری امتحان کرد شما رو هم با سرطان پدرت من که دعاش میکنم حتما شماهم واسه مریض ما دعا کن دوماه هست بچه هاشو ندیده ی دختر ۱۷ ساله داره با ی پسر دوقلو ک ۸ سالشونه بیچاره ها خیلی تو شوکن😭😭😭😭😭😭😭

🌙�
جیگرم آتیش گرفته  بابام آزارش به یه مورچه نرسیده بود کافر هم‌براش دعا میکرد دشمن هم اشک میریز ...

😭😭😭الهی ب حق این شب عزیز شفا پیدا کنن.من شنیدم خدا هرکی بیشتر دوس داره بیشترم بهش مریضی و مصیبت میده...اگر با دیگران بودش میلی چرا جام مرا بشکست لیلی😔

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

عزیزم خدا شفا بده پدرتون 

عمر دست خداست 

من آدم میشناسم که با داشتن سرطان الان ۱۳سال داره زندگی می‌کنه 

حتی چند نفر میشناسم که خوب شدن 

امیدت  فقط به خدا باشه 

برای ام البنین نذر کن  إن شاالله پدرتون شفا میده