2777
2789
عنوان

سگ همسایه

544 بازدید | 45 پست

همسایه مون جدیدا سگ آورده، کلافه مون کرده. هر وقت در واحد رو باز میکنیم بریم بیرون تا زمانی که آسانسور بیاد و ما بریم این یه بند پارس میکنه. تا صاحبش نخوابه این ساکت نمیشه. یهو ساعت دو نصفه شب پارس که میکنه بند دل آدم تو خواب پاره میشه.

به نظرتون حق داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیر حق نداره 

یه بار بهش گفتیم نمیدونید چه کولی بازی درآورد که جون من به این بسته است نمیتونم بفرستمش بره. ما بچه نداریم فرض کن این بچه ماست، مگه بچه های بقیه همسایه ها سر و صدا نمیدن؟؟؟ ما همینجور هاج و واج موندیم چی داره میگه

یهو فردا پامیشی میبینی گو..دن در ملع عام مد شده و یه عده همینکارو میکنن  چی بگه آدم همیشه همین ...

دقیقا ایرانی تو هرچیزی شورشو درمیاره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
جای حیوان تو خونه نیست حالا بیا اینو بکن تو کله یه عده

منم دقیقا حق رو میدم به سگه. اون طبیعتش اینه نمیشه بهش بگی وقتی صدا میاد صدا نده ساکت باش!!! این ما آدماییم که بی حقی میکنیم متاسفانه

ی همسایه ی بی رحم پیدا کنین بیاد ببرتش بندازه بیرون🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یه بار بهش گفتیم نمیدونید چه کولی بازی درآورد که جون من به این بسته است نمیتونم بفرستمش بره. ما بچه ...

بگو سگ میاری شعور نگه داشتنشو داشته باش

البته

۹۰ درصد این افراد برای چصی و جبران کمبود حیوون میارن...

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊
منم دقیقا حق رو میدم به سگه. اون طبیعتش اینه نمیشه بهش بگی وقتی صدا میاد صدا نده ساکت باش!!! این ما ...

حالا به اینجور ادما بگی فکرمیکنن تو دشمن اون سگی  😐

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍