2777
2789
عنوان

سگ همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 45 پست

ما یه بار رفته بودیم یه روستایی ریلکس کنیم.. شب تا صبح ثدای بع بع.. پارس و زوزه سگ های ده..عر عر الاغ .. نصف شب گاو ها سینه هاشون پر شیر شده بود ما ما میکردن..گربه ها دعوا میکردن..سر صبح قوقولی خروس ها.. با هم مسابقه گذاشته بودن انگار هرکی بلندتر قوقولی کرد..

حتی تو روستا هم باشی تو خونه های بزرگ و ویلایی..ممکن سرو صدا از بیرون بیاد.. باید عادت کنی..

توی شهر ها هم صدای ماشینا.. موتور ..امبولانس و.. عادت کردیم دیگه انگار نمیشنویم..

شما هم سخت نگیر که روی صدای سگه حساس نشی بره تو مخت..

همسایه ماهم سگ اورده..ولی بزرگه و صداش بلنده.. اوایل صداش آزاردهنده بود ولی عادت کردیم..

گیر نده..خودش که داره میگه بچه نداره آورده دلش خوش بشه..سگه هم به شماها عادت کنه بعد یه مدت دیگه پارس نمیکنه..فعلا غریبه ..

چرا اتفاقا ما هم همسایه مردم آزار داشتیم ولی به خودمون حق دخالت تو مسائل داخل خونه بقیه رو ندادیم

😒😒هرکی اختیار چاردیواری خودشو داره حالا هرکاری میکنه نه تا وقتی که آسایش بقیه رو مختل کنه چه ادم باشه چه حیوون

پس فرهنگ اپارتمان نشینی به چی میگن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه دوست داری و میتونی نگهش داری بیار مطمینا اونی که سگ داره نمیاد بهت اعتراض کنه که چرا بزغاله آ ...

شما به قانون جنگل خیلی علاقه داری فکر کنم. نفر بعدیم یه دونه گاو میاره، اون یکیم تمساح. چه عیبی داره. چاردیواری اختیاری 

محدودیت منظورم یه چیز دیگه اس که نمیشه اینحا گفت

عزیزم هرنوع محدودیت به نگه داشتن حیوون تو خونه ربط نداره 

جای سگ و گربه تو خونه نیست من منظورم اینه مگه ما ادما میتونیم تو جنگل زندگی کنیم؟حیوونم از بس تو خونه میمونه دادو فریاد میزنه نمیشه دم به دقیقه بیرونش برد پس باید کلا بیرپن زندگی کنه

این دیگه محدودیت نداره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم هرنوع محدودیت به نگه داشتن حیوون تو خونه ربط نداره  جای سگ و گربه تو خونه نیست من منظورم ...

بیا همسایه ما بشو عزیزم  دلم میخواد آدمایی که میگن چهاردیواری اختیاری رو ببینم وقتی کسی اذیتشون میکنه. به نظرم آپارتمان نشینها دو دسته اند. اونایی که اذیت میکنن و اونایی که اذیت میشن. دسته اول به دسته دوم میگن خب شما هم اذیت کن مگه کسی جلوت رو گرفته. اما حقیقت اینه که اگر دسته دوم هم بشن مثل دسته اول، اون زمان حال دسته اول دیدن داره و دیگه از این اردا نمیدن

طبقه بالایی مامانم سگ داشتن یک وجب هیکلش بود ولی۲ متر صدا داشت

تا زمانی که سگه تو اون ساختمون بود امنیت کامل بود همچین که رفت ساختمون رو دزد زد.

چون صدای م

پای غریبه رو میشنید پارس می‌کرد امنیت ایجاد کرده بود.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
 طبقه بالایی مامانم سگ داشتن یک وجب هیکلش بود ولی۲ متر صدا داشت تا زمانی که سگه تو اون ساخت ...

مثلا سگ طبقه هشتم بود دزد طبقه همکف رو با سر و صدا بیرون میکرد؟ 

مثلا سگ طبقه هشتم بود دزد طبقه همکف رو با سر و صدا بیرون میکرد؟ 

مامانم خونشون شخصی و حیاط داره و اینکه دو طبقه هست سگه هم دایم تو راه پله و حیاط و خونه تو رفت و آمد بود.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بیا همسایه ما بشو عزیزم   دلم میخواد آدمایی که میگن چهاردیواری اختیاری رو ببینم وقتی کسی اذیتش ...

همیشه آدم باید خودشو جای طرف مقابل بزاره همسایه ما بچش بیخودو بی جهت جیغ میزنه خیلی جیغ میرنه هرچی بخواد جیغ میزنه گناه ما چیه شنیدم هم که مامانش اصلا یه تذکرم بهش نمیده به شوهرم میگم بچه من بود میدونستم باهاش چیکارکنم هرچیم بخواد چرا با جیغ بیان میکنه خب مردم همینطوریش اعصاب ندارن مخل اسایش بقبه هم بشیم 😕😕

شما به قانون جنگل خیلی علاقه داری فکر کنم. نفر بعدیم یه دونه گاو میاره، اون یکیم تمساح. چه عیبی داره ...

به قانون جنگل علاقه داشتن بهتره از اینه که سرتونو فرو ببرین داخل کارای مردم الان همسایه میتونه بهت بگه چرا تلویزیونت بازه صدا داره ما اذیت میشیم؟؟؟مسلما نه

شما مشکلتون با سگه و نمسدونم چه پدرکشتگی با سگا یا کسایی که سگ دارن دارید 

به قانون جنگل علاقه داشتن بهتره از اینه که سرتونو فرو ببرین داخل کارای مردم الان همسایه میتونه بهت ب ...

صدای پارس سگ ما رو شبا از عمق خواب بیدار میکنه یعنی ما  سرمون رو کردیم داخل کارای مردم؟  یعنی از خواب میپریم که سرمون رو بکنیم داخل کارای مردم؟؟ یا للعجب

به قانون جنگل علاقه داشتن بهتره از اینه که سرتونو فرو ببرین داخل کارای مردم الان همسایه میتونه بهت ب ...

ههههههههههههه چرا یه آدم باید با یک سگ!!! پدرکشتگی داشته باشه؟؟ مسلما اون سگ نمیتونه پدر من رو کشته باشه و منم پدر اون سگ رو نکشتم. اما شما به قانون جنگلت ادامه بده راحت باش

بگو انشالاه اون دنیاهم باسگت محشور میشی😂واقعا یسریا نون ندارن بخورن سگ میارن چوصی بازیشون کم نشع ی ...

والا میترسم الان یه عده بریزن تو سرت بگن محشور شدن چیه؟ اصلا روز حشر وجود نداره و از این افاضات روشنفکرانه مثلا