2777
2789

دیه تایپ نمیکنممم میدونم خیلی از این حرفا اینجا شنیدین که حرفای من میشه تکراری 

فقط از ویژگی های خودم میگم خیلی با ملاحظم(یعنی واقعا در حدیه که شورشو در میارم)مهربونم تقریبااااا  ادم خوش برخوردیم و شوخ طبع 

کاش بشه تغییر کنم خیلی تلاش کردما اما به دو روز نرسیده همه تلشم به باد میره  تا یکی باهام خوب برخورد میکنه دسته خودم نیس منم گرم میشم باهاش کاش بشه بشم یه ادم جدی و که راحت ناراحتیش رو ابراز کنه   شما چجور تونستین رفتاراتونو تغییر بدین؟بهم راهکار بدین

من هنوز نتونستم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول دکتر ... شخصیت ادمها طی زمان تغییر میکنه و نباید عجله داشت.

من دو تا دکتر به نام رو تو اینستا فالو دارم و مطالبشون رو همیشه می خونم.بعد سه سال تغییر رو خیلی تو خودم حس میکنم.البته که همون اوایل هم تاثیر خوبی داشت حرفهاشون روی زندگیم و رفتارم ولی الان خیلی تاثیرش رو بیشتر میبینم

قرار نیست کارکتر اصلی داستان زندگی بقیه باشی

درسته اما خب بالاخره اطرافیانم کسانی هستن که بالاخره داخل زندگیمن  و رفتارای اونا منو ناراحت میکنه  واسه همین نمیخوام دیه از رفتارام سواستفاده بشه برای همین میخوام کامل این منی که الآن هستم رو بزارم کنار و یه منه جدید رو فرم بدم که نمیدونم چجوری

میشه اسمشونو بگی

علیرضا شیری

دکتر چاووشی(من با این بیشتر تغییر کردم-هم مقاله های معتبر خلاصه اش رو میذاره-هم مشکلات مردم رو به عنوان نمونه میذاره-کلا شخصیت و دیدگاهی داره به زندگی که نهایتا ادم رو به یه انسان همیشه برنده و واقع بین تبدیل میکنه)

درسته اما خب بالاخره اطرافیانم کسانی هستن که بالاخره داخل زندگیمن  و رفتارای اونا منو ناراحت می ...

بعضی وقتا تغییر سخته

اگر اونا به خاطر شخصیتت تورو ناراحت میکنن پس بدون که احمقن و برات نباید مهم باشه

اما اگه خودت عادت بدی داری که فکر میکنی باید بزاریش کنار برای خودت شرط بزار و مدت زمانشو طولانی تر کن

مثلا بگو من تا ساعت ۱۲ امشب نباید هیچ فوشی به کسی بدم و هر بار مدتشو زیاد تر کن

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!