2821
2789
عنوان

نجوم و فضا

590 بازدید | 39 پست

خیلی به نجوم و فضا علاقه دارم کلاسشم ثبت نام کردمااا بخاطر این امیکرون تعطیل شد 

ستاره خورشید در منظومه خورشیدی تنها یکی از میلیاردها ستاره «کهکشان راه شیری»است . البته کهکشان راه شیری خودش یکی از هزاران کهکشان در فضاس. بنابراین زمین ما با این همه وسعت تنها بخش کوچکی از فضای بی‌کران کیهان است

معلممون می‌گفت بخواین از یک کهکشان به یک کهکشان دیگه بریم دوهزار سال نوری طول میکشهههه خیلی زیاده دوهزار سال به سرعت نوووور یعنی این همه بزرگی فقط برای انساس ساخته شده؟؟؟ اصلا منطقی نیست زمین فقط 2درصد از فضاست صد در صد موجودات دیگه ای هم هستن نظر شما چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایییی منم خیلیییی علاقهههههه دارممممم آرزومه یه تلسکوپ داشته باشم سیاره هارو ببینم🤩😢 

چه جالب فکر نمیکردم کلاس داشته باشه 😻کاش تو شهر ماهم باشه برم😢

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

من کلن شک دارم درست فهمیده باشیم که ما انسانها اشرف همه مخلوقاتیم و همه چی برای ما افریده شده 

کلن دانشمندا خدارو قبول ندارن و برای همین رفتن سراغ کشف کردن که ببینن چی هست این دنیا و از کجا اومده همین که مشخص شد موجودات فضایی دیگه وجود دارن تو کهکشان های مختلف میتونه دلیل خوبی باشه که کل جهان برای ماها آفریده نشده

به نظر من هستن، پس خدا برای چی این همه سیاره و کهکشان درست کرده؟ 

یکی از فانتزیام اینه یه دوست از یه سیاره دیگه داشته باشم😻

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
خیلی جالبه بحثش پس چطور تا حالا کسی ندیده

طرفدارای خاص خودشو داره این بحث

عمر انسان به سفر بین کهکشانی قد نمیده

تا یه مریخ میخان برن بیان کلی سال طول میکشه

تا آخرین سیاره منظومه خودمون که نگم برات

این چیزایی هم که ساختن فقط فیلمه، اون ماهواره ای هم که آدرس زمین رو گذاشتن و به چندین زبان نوشتن ما کجاییم هم بعضیا میگن اشتباه بوده

وایییی منم خیلیییی علاقهههههه دارممممم آرزومه یه تلسکوپ داشته باشم سیاره هارو ببینم🤩😢  چه جا ...

آره خیلییییی بحث جالبیه زمین با این همه وسعت و بزرگی تنها بخش بسیار بسیار کوچکی از فضاست یجا خوندم زمین فقط 2درصد از فضاست