2777
2789
عنوان

نجوم و فضا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست
عالیه میشه شما هم تاپیک بزنید تکم کنید نوشته هاتون رو در اختیار ماهم قرار بدین

والا من از گوگل میگیرم، ولی وقتی خوب شدم چشم😁

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خودشونم نمیدونن جوابش چیه من وجود خدارو نقض نمیکنم ولی سوالامم سرجاشه

هیچکس نمیدونه ببین یه توضیح جالب الان ما خالق مبایل هستیم درسته؟

بنظرت مبایل اصلا توانایی ارتباط با مارو داره!نه نداره مبایل توانایی ارتباط با خالقش رو نداره ماهم مث همون مبایلیم و توانایی ارتباط با خالقمون رو نداریم وقتی مبایل خراب میشه خودش می‌تونه درست بشه تا نبریمش تعمیرگاه؟خوب معلومه نه اون چیزی درباره ما نمی‌دونه و توانایی ارتباط برقرار کردن با ماروهم نداره ما هم همینجوری ایم

هیچکس نمیدونه ببین یه توضیح جالب الان ما خالق مبایل هستیم درسته؟ بنظرت مبایل اصلا توانایی ارتباط با ...

اشتباه نکن ما مثل موبایل نیستیم 

ما عقل داریم قدرت فکر کردن و از همه مهم تر خدا گفته من روح رو در تو دمیدم که از جنس خودشه پس ما میتونم ارتباط بگیریم ولی سوال اصلی اینکه همونطور که ما خالق موبایلیم یکی هم خالق ما بوده و پدر و مادر ماهم خالق دیگه داشتن و همینجور میرسه به خدا پس خدا از کجا اومده😑

اشتباه نکن ما مثل موبایل نیستیم  ما عقل داریم قدرت فکر کردن و از همه مهم تر خدا گفته من روح رو ...

من منظورم از اینکه نمی‌تونیم ارتباط برقرار کنیم اینکه نمی‌تونیم بفهمیم خدا چطور بوجود اومده مبایلم برای این مثال زدم که نمی‌تونه اصلا درک و فهم اینکه ما از کجا اومدیم رو نداره ما میتونیم به خدا نزدیک بشیم مثل بعضی ادما که جونشون به جون مبایلشون وصله😂

ولی نمی‌تونیم درک کنیم از کجا اومده مث موبایله