2777
2789
عنوان

نجوم و فضا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست

اگه علاقه مند به نجومی این برنامه ها رو نصب کن

یکی stellarium

اون یکی هم اون بازیه که زمین رو میترکوندن، بخش galexyاش خیلی فوق العاده است. 

آره خیلییییی بحث جالبیه زمین با این همه وسعت و بزرگی تنها بخش بسیار بسیار کوچکی از فضاست یجا خوندم ز ...

فوق العادس من یه دفتر بزرگ دارم بعضی وقتا چیزای جالب درمورد فضا و سیاره هارو توش مینویسم 

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرفدارای خاص خودشو داره این بحث عمر انسان به سفر بین کهکشانی قد نمیده تا یه مریخ میخان برن بیان کل ...

کجاش فیلمه اخبار ایلان ماسک رو پیگیر باشی میفهمی

انوشه انصاری هم که معروفه دیگه با اون فیلمی که پخش مشخص شد حتی تو فضا هم میشه زنده بود ۱۱ روز اونجا بودن 

کجاش فیلمه اخبار ایلان ماسک رو پیگیر باشی میفهمی انوشه انصاری هم که معروفه دیگه با اون فیلمی که پخش ...

متوجه نشدی منظورم رو، من سفر بین کهکشانی منظورم بود. 

من کلن شک دارم درست فهمیده باشیم که ما انسانها اشرف همه مخلوقاتیم و همه چی برای ما افریده شده  ...

خوب اینکه خدارو قبول ندارن رو من تایید نمی‌کنم چون خودم شدیدا لطف خدارو در تک تک لحظات زندگیم دیدم اینم یه موضوع شخصی هست که بستگی به خود افراد داره یکی رفته پیش یکی از اماما (نمی‌دونم کدوم امام یادم رفته😝😂) پرسیده اگه ما بقول شما نماز خوندیم روزه گرفتیم کلا اعمال خوب انجام دادیم بعد رفتیم اونجا دنیایی وجود نداشت چی امام فرمودند من نمازمو می‌خونم اعمال خوب انجام میدم هروقت مردیم رفتیم اون دنیا دنیایی وجود نداشت خوب نه من ضرری میکنم نه شما که نماز نخوندی و اینا ولی اگه رفتیم و اون دنیایی وجود داشت چی قطعا اون وقت ضررو شما کردی ما با اعمال صالح انجام دادن چیزی ازمون کم نمیشه

طرفدارای خاص خودشو داره این بحث عمر انسان به سفر بین کهکشانی قد نمیده تا یه مریخ میخان برن بیان کل ...

بقول دوستمون بخوایم راجب این چیزا فکر کنیم دیونه میشیم قطعا این سوال در ذهن همه ما به وجود اومده که خدا از کجا اومده میگن از اولش بوده خوب این اولش کجاست از یکیم بخوای بپرسی سریع میگه استغفرالله 😐😂

ولی یکی رفته پیش یکی از علما پرسیده خدا چطوری بوجود اومده اولش کجاست و اینا بهش گفتن در این موارد فک نکن که دیونه میشی آخرش 😂😐

فوق العادس من یه دفتر بزرگ دارم بعضی وقتا چیزای جالب درمورد فضا و سیاره هارو توش مینویسم 

عالیه میشه شما هم تاپیک بزنید تکم کنید نوشته هاتون رو در اختیار ماهم قرار بدین

بقول دوستمون بخوایم راجب این چیزا فکر کنیم دیونه میشیم قطعا این سوال در ذهن همه ما به وجود اومده که ...

😂😂خودشونم نمیدونن جوابش چیه

من وجود خدارو نقض نمیکنم ولی سوالامم سرجاشه