2789
عنوان

انرژی مثبت

274 بازدید | 48 پست

سلام خانما بیاین بگین در طول روز چه کارهایی انجام میدین که حالتونو خوب میکنه و انرژی تونو زیاد کلا همیشه چه کارهای روتینی انجام میدین در طول روز  ؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اگه هر روز  اون برنامه ریزی رو ک داشتم رو انجام بدم بصورت مرتب کلا انرژی میگیرم از اینکه کارام رو ب موقع انجام دادم. و یکی هم ک ورزش میکنم هر صبح

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
من اگه هر روز  اون برنامه ریزی رو ک داشتم رو انجام بدم بصورت مرتب کلا انرژی میگیرم از اینکه کار ...

چه عالی من اصن نمیتونم طبق برنامه ریزیم کار کنم خیلی اذیت میشم شما اول سختت نبود؟

من چیکار کنم مث شما بشم

من اگه هر روز  اون برنامه ریزی رو ک داشتم رو انجام بدم بصورت مرتب کلا انرژی میگیرم از اینکه کار ...

میشه مثلا یه نمونه از برنامه روزانتونو بگین ببینیم چجوری برنامه میریزین ؟؟

وقتی از خواب پامیشم اول با گوشیم اهنگ پلی میکنم بعد روتین پوستیمو انجام میدم و صبحونه میخورم و ناهارمو درست میکنم بعد کارای خونه رو انجام میدم (وقتی هم دارم کارامو انجامدمیدم و اهنگ گوش میدم وسطاش قر های ریزی هم میام😅😅)بعدم اماده میشم و میرم بیرون یه خورده پیاده روی میکنم و برمیگردم .

بعد کم کمش یک ربع رو کامل میرقصم بعدم حمام؛بعد از حمام کتاب یا رمان میخونم و یه سری به گل هام میزنم و بعدشم دیگه همسرم میاد و ناهار میکشم .

ولی کلی بخوام بگم همش دارم اهنگ گوش میدم و میرقصم

چه عالی من اصن نمیتونم طبق برنامه ریزیم کار کنم خیلی اذیت میشم شما اول سختت نبود؟ من چیکار کنم مث ش ...

منم اول سختم بود ولی دیگه انقد انجامش دادم تا عادت کردم. من بیشتر اون قسمت ۶ صبح از خواب پاشُدن برام سخت بود ک دیگه بعد ها عادت کردم. ب نظرم اگه برنامه ریزی دارین واسه خودتون نباید ی روزش رو هم بیخیال بشین چون اون موقع بقیه روز ها هم ب هم میریزه. اگه تکرار کنین برنامتون رو و ازش خسته نشین دیگه خود ب خود براتون میشه عادت.

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
وقتی از خواب پامیشم اول با گوشیم اهنگ پلی میکنم بعد روتین پوستیمو انجام میدم و صبحونه میخورم و ناهار ...

خیلی خوبه هم کلی انرژی میگیرین هم باعث خوشتیپی میشه چقد خوب بود برنامتون دوست داشتم