2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن مجبور ک ن. من چون خودم علاقه داشتم با برنامه ریزی زندگی کنم خب اولش برام سخت بود ک یهو با برنامه ب ...

من کلی برنامه ها دارم انگاری تو ذهنم چنتا فایل همزمان بازه که همش نصفه مونده و به رسیدگی احتیاج داره ولی نه وقتشو دارم نه حوصلشو ولی امروز تصمیم گرفتم برنامه بریزم برای زندگیم تا به درایوای توی ذهنمم رسیدگی کنم 

چقد خوب آره صبح زود پیاده روی خیلی حس خوبی به آدم میده مدرسه خیلی دوران خوبیه استفاده کنین از هر لحظ ...

آره واقعا🙂 البته دیگه مال من ی سال دیگه تموم میشه دوران مدرسم

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
چه حیف اشکال نداره میرین دانشگاه انشالله اونجام عالیه کلا مدرسه و دانشگاه خیلی  دوران خوبیه&nbs ...

آره محیط دانشگاه رو واقعا خیلی دوس دارم 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
چه رشته ای هستین ؟دوس داری دانشگاه چی بخونی ؟

تجربی. از سال دهم کنکوری خوندم با برنامه و میخوام رتبه برتر بشم بعدم ک برم پزشکی.  البته بگم واقعا تو این راه مامان بابام خیلی کمکم کردن ک با برنامه درس بخونم چون خودشون هم اینطوری درس خوندن بیشتر کمکم کردن

تجربی. از سال دهم کنکوری خوندم با برنامه و میخوام رتبه برتر بشم بعدم ک برم پزشکی.  البته بگم وا ...

چقد خوب آفرین موفق باشی خانم دکتر 

منم خیلی دوست دارم ادامه بدم ارشد بخونم ولی الان سختمه با بچه کوچیک نمیتونم ولی خیلی دوس دارم درس خوندنو انشالله سال دیگ شرکت میکنم حتما 

چقد خوب آفرین موفق باشی خانم دکتر  منم خیلی دوست دارم ادامه بدم ارشد بخونم ولی الان سختمه با ب ...

خدا بچتون رو حفظ کنه😊. ولی اگه تونستین حتما شرکت کنین واسه ارشد.

خدا بچتون رو حفظ کنه😊. ولی اگه تونستین حتما شرکت کنین واسه ارشد.

ممنون عزیزم اره حتما خودم که خیلی دلم میخاد حتی همین امسالم رفتم که ثبت نام کنم باز پشیمون شدم گفتم نمیشه سختم میشه باشه سال دیگ تنبلی کردم یکم