2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 48 پست
منم اول سختم بود ولی دیگه انقد انجامش دادم تا عادت کردم. من بیشتر اون قسمت ۶ صبح از خواب پاشُدن برام ...

من با اینکه هیچ وقت صبح زود بیدار نمیشدم اما ازوقتی دخترم دنیا اومد چون هرروز صبح زود بیدار میشه منم بیدارمیشم اما همچنان ساعتای نه و ده لود میشم تا قبلش واقعا بی انرژیم 

میشه مثلا یه نمونه از برنامه روزانتونو بگین ببینیم چجوری برنامه میریزین ؟؟

مثلا تو برنامه ریزیم اول از همه ساعت بیدار شدنم رو مینویسم ک خب اکثرا ۶ بیدار میشم. بعد ی تایمی میزارم برای صبحونه خوردن‌. بعد ک میرم مدرسه چند ساعت، اون ساعتها رو مینویسم ک تو مدرسه بودم‌. بعد میام خونه چند ساعت بعد رو تا ۱۲ شب برنامه ریزی میکنم برای درس خوندن و کار های دیگه. بعد ۱۲ شب هم ک دیگه میخوابم.

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مثلا تو برنامه ریزیم اول از همه ساعت بیدار شدنم رو مینویسم ک خب اکثرا ۶ بیدار میشم. بعد ی تایمی میزا ...

آفرین عالیه وقتی ادم درس میخونه زندگیش یه نظمی داره که خیلی خوبه موفق باشین عزیزم 

من با اینکه هیچ وقت صبح زود بیدار نمیشدم اما ازوقتی دخترم دنیا اومد چون هرروز صبح زود بیدار میشه منم ...

درسته آدم وقتی ۶ صبح بیدار میشه اولش هنوز لود نشده تا بره ی آبی ب صورتش بزنه، من ب خاطر همین هر روز ک زود بیدار میشم وقتی میگن بیا با ماشین ببریم مدرسه میگم ن خودم پیاده میرم ی ربع راه‌ِ باد ک میخوره صورتم دیگه کلا خوابم میپره.

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
من با اینکه هیچ وقت صبح زود بیدار نمیشدم اما ازوقتی دخترم دنیا اومد چون هرروز صبح زود بیدار میشه منم ...

اخی ..الهی

خدا نگهش داره واست عزیزم

اره منم کلا آدم خوابالویی هستم ولی تقریبا ۶ماه اصلا نمی تونم صبح ها بخوابم و زود پامیشم

و با این روتین خیلی انرژی میگیرم

قبلا تهران باشگاه سرکوچمون بود نمیرفتم

ولی الان که دلم میخواد برم اینجا نزدیکم نیست که برم به همین خاطر فقط میرم پیاده روی

اخی ..الهی خدا نگهش داره واست عزیزم اره منم کلا آدم خوابالویی هستم ولی تقریبا ۶ماه اصلا نمی تونم ص ...

ممنون عزیزم سلامت باشی

وای اره من موقعی ک درس میخوندم حاصر بودم کلا نخابم تا صبح بیدار بمونم درس بخونم ولی صبح زود بیدارنشم اما الان این فسقلی خانم کلا خابیدن تا ساعت نه و ده و برام آرزو کرده همیشه ۶ صبح بیداره 

خیلی خوبه پیاده روی عالیه آدمو خیلی سرحال میکنه 

اصن نمی‌تونم انجامش بدم یعنی خودمو مجبور کنم؟

ن مجبور ک ن. من چون خودم علاقه داشتم با برنامه ریزی زندگی کنم خب اولش برام سخت بود ک یهو با برنامه بخوام زندگی کنم. ولی خب ب خاطر علاقم دیگه خواستم همه ی اون سختی هاش رو هم(ک بیشتر اولش براتون سخت میشه رو تحمل کنم) الان دیگه اصلا مجبوری برنامه ریزی نمیکنم. شما هم اگه علاقه دارین واقعا، اولش براتون سخته ولی اونا رو بگذرونین دیگه براتون میشه عادت 

درسته آدم وقتی ۶ صبح بیدار میشه اولش هنوز لود نشده تا بره ی آبی ب صورتش بزنه، من ب خاطر همین هر روز ...

چقد خوب آره صبح زود پیاده روی خیلی حس خوبی به آدم میده مدرسه خیلی دوران خوبیه استفاده کنین از هر لحظش

آفرین عالیه وقتی ادم درس میخونه زندگیش یه نظمی داره که خیلی خوبه موفق باشین عزیزم 

خیلی ممنونم شما هم موفق باشین💛

وقتی ب طور مرتب درس بخونم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !