2821
2789
عنوان

😕لطفابیاین

271 بازدید | 32 پست

تقریبا ۷ سال بادوست پسرم دوست هست ۲۰ روز پیش گفت که دیگه شغلمم درست شده بیام خواستگاریت اومدن خواستگاری خانوادم قبول نمیکنن بخاطر اینکه مامان باباش از هم جدا شدن مادرش ازدواج کرده بچه داره دوتا خواهر داره یکی تنی یکی ناتنی و خانوادم میگن که خانواده درست حسابی نیست قبول نمیکنن 🥺و چون اینو گفتن تو خواستگاری دوست پسرم خیلی ناراحت شد🥺نمیدونم باید چیکار کنم دارم روانی میشم پدرم میگ باید فراموشش کنی اون ک نمیدونه من ۷ سال باهاشم چقدر دوسش دارم🥺 مادرم میگه اگه کسی بپرسه دخترت با کی ازدواج کردا خانوادش کیه واقعا من باید چی بگم این خانواده ریخته بهم میگ قبول نمیکنیم 🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا متاسفم برای پدرت...اینکه پدر مادر اون بنده خدا جدا شده چه ربطی داره با اینکه خانواده درستی نباشه!!به این پسر بنده خدا چ ربطی داره..خانوادش هم که کار خلاف نکردن..گناه داشته دلش و شکونده پدرت 

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿

پسره یجوری خودشو ب بابات ثابت کنه. بره باخودش تنها حرف بزنه.توهم حرف بزن بگو ک میشناسیش بگو ک ب این چیزا نیست. البته ازبابات بخواه ک اجازه بده بیشتر همو بشناسین با اطلاع خونواده

🦋✨

دیدگاه قشنگی نیست.حق داره ناراحت شه.خانواده هم‌نگرانن این طلاق تاثیری رو اقا پسر داشته باشه...پسر با ...

دقیقاهمین حرفو میزنن ک طلاق تاثیر داشته رو زندگیش خب دوست پسر من خونه خالش زندگی کرده از وقتی بچه بوده طلاق گرفتن چون شوهر مادرش دختر داشته اجازه ندادن بره پیش مادرش فقط دختر رو برده اینم رابطه خوبی با باباش نداشته پیش خالش بوده 🥺

چه عقدیه‌ی بدی اصن خوشم نیومد

شما هم با دلیل منطقی خانوادتو راضی کن 

سن و شغلش خوبه؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
چه عقدیه‌ی بدی اصن خوشم نیومد شما هم با دلیل منطقی خانوادتو راضی کن  سن و شغلش خوبه؟

دوتا نمایشگاه ماشین دارن پدرش یکییش به نامش زده الانم تو سپاه یکسال تفاوت سنی داریم

دوتا نمایشگاه ماشین دارن پدرش یکییش به نامش زده الانم تو سپاه یکسال تفاوت سنی داریم

خب بنظرم پدرتون رو متقاعد کنین چون دلیل منطقی برای رد کردن نیاورده 

چن سالته؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.