2777
2789
عنوان

😕لطفابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
به خانوادت بگو که ی مدتی وقت بدن تا پسره خودش رو ثابت کنه و بدونن که مثل خانوادش نیست و به فامیلاتون ...

😕من دارم روانی میشم اینم خیلی ناراحت شده از حرف پدرم خیلیم مغرور فقط همش میگه من چیکار باید کنم هر کاری میکنم تا درست شه ولی خیلی ناراحته🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۴

سنتون هم ک خوبه 

ایشالا هرچه ک صلاحه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
این دلیلشون واقعا منطقی نیس واس رد کردن

😕این واقعا پسر خوبیه خودش هیچ کاری نکرده دلیل دیگه ایی ک میگن اینه ک خانواده عموش خلافکار بودن ولی اینا اصلا با اونا رابطه ندارن😕🥺

منم بچه طلاقم چه ربطی داره هر کسی ممکنه تو این وضعیت قرار بگیره مگه گناه کردن خب نتونستن باهم زندگی کنن 

تو هم بشین با پدر مادرت صحبت کن اگه از پسره مطمئنی که خوشبخت میشی باهاش بهشون بگو دوسش داری و باهاش برو مشاور بخاطر اسیبای بعد از طلاق لازمه که خیالتونم راحت باشه بعدم براشون باز کن که هر ادمی ممکنه تو این موقعیت قرار بگیره و چیز غیر عادی هم نیس😑

😕من دارم روانی میشم اینم خیلی ناراحت شده از حرف پدرم خیلیم مغرور فقط همش میگه من چیکار باید کنم هر ...

باهاش حرف بزن بگو اونم پدره نگرانی های خودشو داره درسته دلیلش خوب نبود ولی خب پدره 

به پسره حق بده و درکش کن و پشتش باش گناه داره کسیو نداره بزار پشتش به تو گرم باشه و هرجوری شده پدرتو راضی کن 

نمیتونی به پدرت بگی که هفت سال باهم بودین؟

😕🙏🏽دعا کنید برام لطفا من بدون اون نمیتونم پدرم اصلا راضی نمیشه 

ایشالا هر چه خیره و هرچه به نفعته بشه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
منم بچه طلاقم چه ربطی داره هر کسی ممکنه تو این وضعیت قرار بگیره مگه گناه کردن خب نتونستن باهم زندگی ...

من واقعا با همه خوبی بدی هاش ساختم گاهی تند میشه اخلاقش خانه گمان مقداری هست اخلاقش کلا همیشه میدونستم چون دوسش دارم اینا برام مهم نیست من واقعا کلافم اینم خیلی مغرور خیلی هم ناراحت شده دوبار اومدن ردشون کرده گفته نیاین هر کاری میکنم درست نمی شه بخدا اخر خودکشی میکنم از دست اینا

😕🙏🏽دعا کنید برام لطفا من بدون اون نمیتونم پدرم اصلا راضی نمیشه 

یکم جرات به خرج بده بهش بگو همو میشناسین و از خیلی وقته دوسش داری نمیکشتت که 

بعدم چون گفتی پسره پیش پدر مادرش نبوده حتما برید پیش روانشناس تا خیالشون راحت باشه اگه پسره برات تلاش کرده تو هم باید براش تلاش کنی 

من واقعا با همه خوبی بدی هاش ساختم گاهی تند میشه اخلاقش خانه گمان مقداری هست اخلاقش کلا همیشه میدونس ...

برای تندی اخلاقشم بستگی به شناختت از خودت داره ببین میتونی کنار بیای ادمای عصبی بد اخلاق نیستن اما قلق دارن اگه قلقشون دستت نباشه ممکنه روتون تو روی هم باز شه 

بنظرم هر چیزی راه حل داره برید پیش روانشناس حتما انشاءالله درست میشه به امید خدا 

ببینم این روانشناس برین چراهمه میگن؟

هم برا جلو گیری از ریسکه و اینکه که اونجا ازتون تست بگیرن باهاتون حرف بزنن و نقطه ضعفای همو بشناسین و تیپ شخصیتتون مشخص بشه بعد اگه راهی بود برا ازدواج  بهتون میگن که اگه بخاید ازدواج کنین چیکار باید بکنید که شکست نخورین