2777
2789
عنوان

😕لطفابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
برای تندی اخلاقشم بستگی به شناختت از خودت داره ببین میتونی کنار بیای ادمای عصبی بد اخلاق نیستن اما ق ...

😕🙏🏽ممنون بیشتر از این ناراحتم ک چون خواستگار هم زیاد میاد بابام میخواد بر هر بهانه ایی یکاری کنه من خوشم از یکیشون بیاد اونو فراموش کنم ولی من رد نمیکنم اصلا نمیخام بدونم کین من واقعا اونو میخام خسته شدم ب حرفم گوش نمیدن مادرم امشب میگفت کمکت میکنم ولی بهت میگم پیشمان میشی این ازدواج درستی نیست هیچکس راضی نیست از این حرفا 

😕🙏🏽ممنون بیشتر از این ناراحتم ک چون خواستگار هم زیاد میاد بابام میخواد بر هر بهانه ایی یکاری کنه ...

اگه با مادرت رفیقی سربسته قضیه رو بگو که از خیلی وقته دوسش داری بخاطر تو هفت سال تلاش کرده انتظار کشیده بهش بگو فرصت بدن تا خودشو ثابت کنه و بقیه ی مراحل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاهمین حرفو میزنن ک طلاق تاثیر داشته رو زندگیش خب دوست پسر من خونه خالش زندگی کرده از وقتی بچه بو ...

خب دیگه ممکنه ی سری تاثیرات داشته باشه و طریقه ی زندگی درست و مسئولیت های زندگی رو ندونه یا نتونه درست ب همسر یا فرزندش محبت بورزه...البته همه ی اینا احتماله...ایشون باید خودشو اثبات کنه