2777
2789
عنوان

اگر همسرتون خیانت کنه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست
عمرا ابدا اصلا نمیبخشمش اول اززندگی‌ کردن پشیمونش میکنم بعدم طلاق میگیرم 

کاش شهامت جدایی رو داشتم

شهامت اینکه از دلم بیرونش کنم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
خیلی سخته من دیده بودم کسایی ک خیانت دیدن هرگز دیگه لبخند واقعی نداشتن😞

اصلا لبخند رو ولش کن.دکتر هلاکویی میگه این زندگی ها به پنج سال نمیکشه.حتی اگه طرف ببخشه.چه زن چه مرد.مگه این که همون مسئله سوختن و ساختن باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری خیلی سخته 

خیلی وقته زندگی نمیکنم یادم رفته

دلم ارامش میخواد..

فکر نمیکنم دیگ هرگز ارامشم برگرده

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
کاش شهامت جدایی رو داشتم شهامت اینکه از دلم بیرونش کنم

درکت میکنم سخته که ادم کسیو که دوستش داره وبهش عادت کرده رو ازدلش بیرون کنه ولی اگه یه مرد خیانت کنه حقش بخشش نیست

اصلا لبخند رو ولش کن.دکتر هلاکویی میگه این زندگی ها به پنج سال نمیکشه.حتی اگه طرف ببخشه.چه زن چه مرد ...

یکسالش ک با سختی گذشت...

من این یکسال صدسال پیر شدم.. عکسای پارسالو ک میبینم کلی تغییر کردم پیر شدم .. شکسته..بااینکه 22سالمه

جونی نمونده برام

ولی دوستش دارم اینقدر برام خوبه ک نگم..

ولی خیانتش منو داغون کرد

درکت میکنم سخته که ادم کسیو که دوستش داره وبهش عادت کرده رو ازدلش بیرون کنه ولی اگه یه مرد خیانت کنه ...

هیچوقت نمیبخشمش نه حلالش میکنم ن میبخشم

ولی اینقدر باهام خوبه بعضی وقتا میگم من مثل اینو پیدا نمیکنم،..

اما چ فایده ک خونم نجس شده از اتاقم از خونم متنفرم

یه ترس بزرگ ی اشفتگی بی پایان توی دلمه

یکسالش ک با سختی گذشت... من این یکسال صدسال پیر شدم.. عکسای پارسالو ک میبینم کلی تغییر کردم پیر شدم ...

عزیزم دلیل خیانتش چی بود؟همین یبار بود؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نمیمونم که بخاام تو اون خونه زندگی کنم  خیانت رو نمیشه بخشید ونباید بخشید  فقط باید رفت& ...

کاش پای رفتن بود😞

هیچوقت نمیبخشمش نه حلالش میکنم ن میبخشم ولی اینقدر باهام خوبه بعضی وقتا میگم من مثل اینو پیدا نمیکن ...

من نمیتونم تصورشم بکنم اگه خیانت ببینم چیکار میکنم ولی نمیتونم تصور کنم دستش به یکی جزمن خورده باشه یابه یکی غیزمن ابراز محبت کنه واقعا نمیتونم ببخشمش 

هیچوقت نمیبخشمش نه حلالش میکنم ن میبخشم ولی اینقدر باهام خوبه بعضی وقتا میگم من مثل اینو پیدا نمیکن ...

شاید شما بتونید شوهرتونو تحمل کنید واشتباهشو نادیده بگیرید ولی واقعا نمیتونم درکت کنم این چیزا قابل بخشش نیس حتی اگه اون مرد فرشته باشه

در تعجبم ادمی که ادعای عاشقی داره و همیشه هم ثاابت کرده!!چرا خیانت میکنه...

خب رُل عاشقا رو بازی کرده دیگه. عاشق نبوده بازیگر حرفه ای بوده. وگرنه آدم عاشق خیانت نمیکنه ک..

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
عزیزم دلیل خیانتش چی بود؟همین یبار بود؟

یبار بود هروقت اون لحظه هارو مرور میکنم فقط ب این نتیجه میرسم معجزه خدا بود برای من اشکارش کرد...

گوشی خاموش ک قفل هم داره

یهو صفحش روشن شد بدون قفل !!!باورم نمیشه هنوزم...

هیچوقت نمیزاشت گوشیشو چک کنم اون یبار صفحه گوشیش روشن شد بدون قفل و هرچی ک نبایدو خوندم و دیدم😞😞😞😞

هنوزم موندم بخدا مثل لیلی مجنون بودیم

الان هم جونشو میده واسم همیشه ثاابت کرده طوری ک همه حسرت میخورن

نمیدونم چرا این بلا سر من نازل شد