2777
2789
عنوان

اگر همسرتون خیانت کنه ...

700 بازدید | 59 پست

توی خونتون خیانت کنه خونتون مکان شه

شما بعدش میتونید توی اون خونه زندگی کنید؟

حالا فکر کنید بخاطر بچه هاتون بخشیدین

میتونید توی اون خونه ارامش داشته باشید؟؟؟؟

البته امیدوارم این اتفاق واسه هیچکس هیچکس رخ نده هرگز

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثه خوره ادمو میخوره ..حتی اگر هنوز بااون ادما ارتباط میگیره 

بنظرم ارامش اون خونه ارامش اون زن برای همیشه از بین میرن

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

حق داری خیلی سخته 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
والا فکر کنم تحمل خودش سخت تره.وقتی خودشو تحمل میکنی دیگه خونه رو هم تحمل میکنی.کلا به نظر من خیانت ...

خیلی سخته من دیده بودم کسایی ک خیانت دیدن هرگز دیگه لبخند واقعی نداشتن😞

نمیمونم اصلا. بچه رو برمیدارم و طلاق . هر چقد هم طلاقم طول بکشه ولی نمیزارم بچم تو اون خونه بزرگ بشه. البته این اتفاق واسه هیچکس نیوفته واقعا

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
ینی چی به خاطر بچه ببخشیدش  مامان من اینکارو کرد الان هم خودش مابود شذه هم بچه هاش  نکنی ...

وقتی بچه باشه..امید سرپناهی هم نداشته باشی مجبوری بسازی.. حتی اگر 22سالت باشه😞

نمیمونم اصلا. بچه رو برمیدارم و طلاق . هر چقد هم طلاقم طول بکشه ولی نمیزارم بچم تو اون خونه بزرگ بشه ...

در تعجبم ادمی که ادعای عاشقی داره و همیشه هم ثاابت کرده!!چرا خیانت میکنه...