2777
2789
عنوان

اگر همسرتون خیانت کنه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست
دیگه مجبوری بسوزی و بسازی خدا لعنت کنه افراد فاسد رو میخواد مرد باشه یا زن خونه رو عوض کن با مردتم ح ...

فقط میگم خدایا اونی ک ارامش منو گرفت داغونم کرد

خار شدنشو ببینم 

رسوایی شو ببینم من بخاطر ابرو سکوت کردم

اما خدا رسواش کنه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به جای ناله کردن خوب حرفامو گوش کن پشیمون نشی بگو خونه و ماشین و حضانت بچه را بهت بده  ب ...

گفتم قبلا نمیکنه😞ب هیچ وجه...

ولی خب ادمی نیست بپیچونه

پاش برسه همه زندگیشو میده بهم ثابت کرده

یبار اسم طلاقم اومده سویچ ماشین همه چیزو داد

بامن خوبه

ولی من داغون شدم

الانم ک دارم تایت میکنم دستام میلرزه

با این روحیه داغون بچه هم شیر میدم😞

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
مقصر اصلی شوهرته  اگر نه همه خلافی در جامعه هست اون خیانت کرده

درسته هردو مقصرن اونی ک دونست این زن داره

و اینی ک زن داره خیانت کرده

❤❤ نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت شدم طفلی بچه هم گناهی نداره 

قربونت برم

گفتم قبلا نمیکنه😞ب هیچ وجه... ولی خب ادمی نیست بپیچونه پاش برسه همه زندگیشو میده بهم ثابت کرده ی ...

دقیقا همین بلا سر خواهرم اومد 

نمیخوام ناراحتت کنم انشالله برای تو این نباشه  ولی بعد دو سال شوهرش مار شد 

کل اموال را زد به نام خانوادش 

الانم آبجیم با دو تا بچه داره طلاق میگیره با دست خالی 

اونم به خاطر اینکه همون اول شوهرش ترسیده بود خواهرم نکرد چند تا حق بگیره بعد ببخشه الانم شوهرش میخواد همون دختره را عقد کنه

دقیقا همین بلا سر خواهرم اومد  نمیخوام ناراحتت کنم انشالله برای تو این نباشه  ولی بعد دو ...

ای خدا😞😞😞خدا صبرش بده خدادلشو ارامش بده

ب اسمم نمیزنه اصلا

ولی فعلا دارم طلا جمع میکنم واسه خودم ی سرمایه داشته باشم حداقل

فقط میگم خدایا اونی ک ارامش منو گرفت داغونم کرد خار شدنشو ببینم  رسوایی شو ببینم من بخاطر ابر ...

حالا غریبه بود یا اشنا؟ بابا چیشو میخوای رسوا کنه اونا اگه میدونستن ابرو چیه دنبال مرد متاهل نمیدویدن من خودم مجردم  حرات ندارم با مرد مجرد همکلام بشم ولی اینو بهت بگم تنها تو نیستی که تو این شرایط قرار داری ... الان بگم میریزن سرم من زمان ش.ا.ه نبودم ولی یه جای بود سربسته میگم هر بیشرفی هم هر کاری میخواست میرفت اونجا خاک بر سریشو میکرد و تموم مردمم میشناختن و دورشو خط میکشیدن ادم خوب و بد هم معلوم میشد ولی الان از این خونه به اون خونه میگی ابروی خودت میره نمیگی درد خودتو میسوزنه  همین

خیلی وقته زندگی نمیکنم یادم رفته دلم ارامش میخواد.. فکر نمیکنم دیگ هرگز ارامشم برگرده

خدا بهت آرامش بده گلم ❤️

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خیانت عاطفی بدتره.حالا جنسی باشه و فقط یه بار باشه میگی که یه لحظه بوده هوس غلبه کرده یه طوری آدم میتونه خودش رو قانع کنه که ببخشه ولی عاطفی واویلاست.ببین ازش تعهد بگیر.حق طلاق بگیر که اگه رفتی و نتونستی بمونی برگردی.

نه سنی ندارم 😞22سالمه... میترسم از جدایی از طلاق... دادگاه واسم کابوسه

بمیرم برات عزیزدلم خیلی جوونین هنوز

کاش حداقل بچه نمیداشتین که راحت جدا میشدین ویه زندگی تازه رو شروع میکردین

یبار بود هروقت اون لحظه هارو مرور میکنم فقط ب این نتیجه میرسم معجزه خدا بود برای من اشکارش کرد... گ ...

آدمیزاده دیگه عزیزم.اشتباه میکنه.توام حالا ک نمیتونی جدا بشی سعی کن حال خودتو خوب کنی.الانم شدیدا در معرض افسردگی هستی.چون تازه زایمان کردی.اگه حس کردی اینطوره سریعا برو پیش روانشناس ک داغون میشی.منم تجربه مشابه شمارو داشتم اما نه خیانت.فقط دوس دختر قبلیشو تو اینستا سرچ کرده بود و بعد ک من اتفاقی دیدمش زد زیرش و سروصدا.هنوزم ک هنوزه بعد ۴ سال یادم نرفته.خدا به دلت ارامش بده

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

باسلام متاسفانه منم قربانی خیانت همسرم شدم بعد از چندین بار بخشش دیگه نمیتونم ادامه بدم اینبار تصمیم گرفتم طلاقش بدم چون تو این رابطه دارم خودمو از بین میبرم چون مطمعن شدم انگیزه ای برا ترک گذشته هاش نداره و خیالش راحته که هر بار می بخشم بخاطر اینکه دوسش داشتم ولی نمیدونه که انگیزه ای واسه ادامه این زندگی ندارم حتی اگه اینبار واقعا قصدش ترک خیانت باشه دیگه بریدم