2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید کی مقصره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 56 پست
خوب باهاش حرف بزنید بگید مگه ماخونمون ناهار نیست که صبرکنه وبیاد خونه زیادکه طول نمیده 

حرف نمیفهمه اصلا تازه من جه غذاهایی براش درست میکنم ببین سر ناهار میره کشنه س بعد مادرشم غذا میاره اینم میخوره نمیگه زن بدبختم تنهاس تو خونه غذا پخته منتظر منه

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
وای چه دغدغه هایی کاش دغدغه های منم این مدلی بود مثلا خونه مامانش غذا خوردن کاش دغدغه من بود.... بیخ ...

ادم ها ازدواج میکنن دوس دارن مثلا دونفری باهم غذا بخورن ، من خودم وقتی شوهرم سرکاره سختمه تنهایی چیزی بخورم دوس دارم اونم کنارم باشه ، این ممکنه یکی از دغدغه های استارتر باشه و مث منو شما هزارتا دغدغه بزرگتر هم داشته باشه اما نگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف نمیفهمه اصلا تازه من جه غذاهایی براش درست میکنم ببین سر ناهار میره کشنه س بعد مادرشم غذا میاره ا ...

ازنظر من دیگه هیچی نگو هیچی میدون سخته حرص میخوری 

ولی رهاش کن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ی چند بار شام و نپز بگو برو به ننت بگو بپزه درست میشه

بعید میدونم ایناهمه پشت همن بعدم از خداشه ک بلند میشه میره اونجا میخوره

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
حرف نمیفهمه اصلا تازه من جه غذاهایی براش درست میکنم ببین سر ناهار میره کشنه س بعد مادرشم غذا میاره ا ...

کارش درست نیست

کار مادرشوهرتون هم اشتباست شمااین همه زحمت کشیدین وقت گذاشتید یه بار دوبار بیشترنه

یالاقل میخواد غذاهم.بده توظرف کنه که برای شما هم.بزاره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نزارش اون موقع ظهر بره خونه مادرش 

یا قهر کن باهاش ، با دفعه دیگه همون موقع که میخواد بره توهم همراهش برو بگو دوس دارم همراه شوهرم برم دقتی بری دیگه مادرش غذا نمیاره چند روز بری عادت میکنه 

ازنظر من دیگه هیچی نگو هیچی میدون سخته حرص میخوری  ولی رهاش کن

تا کی بخدا همین جیزا زندگیمو سرد کرده شاید بزرگ نباشه اما ادمو دل چرک و دلسرد میکنه

محل کارش از خونه دور بوذ من بخاطر اینکه کنارش باشم جا به جا کردم خونمو ک کنار هم غذا بخوریمو زندگی ک ...

بگو به شوهرت این کارت منو ازت سرد میکنه بگومن به خاطر تو انقدر زحمت میکشم با راه حل بگو

تا کی بخدا همین جیزا زندگیمو سرد کرده شاید بزرگ نباشه اما ادمو دل چرک و دلسرد میکنه

نه اصلا مسله کوچیکی نیست 

ولی میخای چیکار کنی؟؟ 

هرچی دست و پا بزنی خودت بیشتر مریض میشی 

بی خیال شو یه مدت  

انشالله خدا جوابشو بده مادرشوهرتو

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نزارش اون موقع ظهر بره خونه مادرش  یا قهر کن باهاش ، با دفعه دیگه همون موقع که میخواد بره توهم ...

عزیزم شوهرم صبحونشم اونجا میخوره میره بیرون یه جرخی میزنه دوباره میره اونجا بعد ناهار میاد خونه یه نیم ساعت میشینه دوباره منو تنها میزاره میره خونه مامانش بعد دیگ غروب میاد خونه هممممممممش خونع مامانشه و من تنها تو خونه

نه اصلا مسله کوچیکی نیست  ولی میخای چیکار کنی؟؟  هرچی دست و پا بزنی خودت بیشتر مریض میشی ...

سه سال وضعم همینه خودمو میزنم بخریت دلم میخواد حلش کنم ولی بلد نیستم چجوری 

چندوقنه ازدواج کردین مگه ؟ 

5 ولی سه ساله نزدیکه مامانشیم البته قبل ک خونمون دور بود بدتر بود صبح زود میرفت خونه مامانش دیگ نمیدیدمش تا ده شب

خیلی واست ناراحت شدم واقعا نمی‌دونم چی بگم 

بچه هم داری؟