2789
عنوان

گواهی نامه

95 بازدید | 9 پست

بعد از قبولی در آزمون رانندگی چند روز طول میکشه تا کارت گواهی نامه بیاد نمیدونم چرا اینقدر ذوق اومدنشو دارم سه هفته گذشته هنوز نیومده، تا کارتش نیاد دل و جرات رانندگی رو ندارم

40روز

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا ۴۰ روز طول میکشه

فرزند ایران و جانفدای میهن🕊🖤 یک شب سرد زمستان در خیابان های شهر/من به چشمان خودم، دیدم خدارا، مرده بود💔🖤چه جوانانی، اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🖤

من بار اول قبول شدم خیلی رو پارک دوبل تمرین کردم خدارو شکر افسر هم که دید خوب میزنم قبولم کرد

شما قبلا تمرین داشتی با ماشین بعد رفتی کلاس گرفتی یا نه با همین ۱۲جلسه تونستی راه بیوفتی؟!

شما قبلا تمرین داشتی با ماشین بعد رفتی کلاس گرفتی یا نه با همین ۱۲جلسه تونستی راه بیوفتی؟!

خدارو شکر استاده با اینکه خیلی ازش خوشم نمیومد ولی نکات بسیار خوبی بهم گفت من بعد از ۱۲ جلسه با مامانم شب ها جاهای خلوت پارک دوبل کار میکردیم. اگر موقع آزمون استرس نداشته باشی و استثناهارو رعایت کنی و دوبل که اصلی ترین بخشه رو خوب بزنی صد در صد قبولی

@niniyar نی نی یار جان قصد دارم از نی نی سایت برم لطفاً همه تاپیک هامو حذف کن ممنون

سلام حذف تمام تاپیک ها امکان پذیر نیست فقط موارد خصوصی و خانوادگی

لینک تاپیک خانوادگی و محرمانه رو روزهای زوج از ساعت 10:30 تا 12 و از 14 الی 15 به همین اکانت ارسال کنید روزی یک مورد فقط

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت