2777
2789
ناراحتی از ایران برو برو اونجا هایی ک اون رفاه و آسایش هست

چه ربطی به رفاه و آسایش داشت حرف من ؟؟

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاربرای زیر ۱۴ رو گزارش میکنم   واقعا براشون خوب نیست عضو این سایت باشن

الان میان میخورنت😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الان میان میخورنت😶

بخورن😂😂

قانون سایته نباید بزاریم عضو شن😂

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
خب واسش سوال میشه رابطه چیه که باید باهمسر داشته باشیم.سن بلوغ هم هست

اینجا دیگه برمیگرده به نوع وظیفه و نظارت خانوادش که باید همه جا لحاظ بشه ربطیم ب نینی سایت نداره کلا بچه باید بیاد مجازی ولی با نظارت و اموزش

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
چون همه چی گروووووووون شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😒🥲

خدا به داد مردم برسه...... حقوق ها رو افزایش ندادن مالیات زیاد کردن....... برنج 86تومن..... باید مردم گندم بلغور دیگه بخورن...... 

بخورن😂😂 قانون سایته نباید بزاریم عضو شن😂

والا بخدا اینجا باید یک عصاب درست حسابی داشته باشی وگرنه بعضی کاربرارو نمیشه تحمل کرد ازبس توهین میکنن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خدا به داد مردم برسه...... حقوق ها رو افزایش ندادن مالیات زیاد کردن....... برنج 86تومن..... باید مرد ...

یا خدااا تازه من دیروز از تعلیقی دراومدم دوس ندارم تعلیققققققققق شسششششششم😂😂😂🤪✌🤦‍♀️

کیه

اسم کاربریشون یادم نمیمونه گلم

ولی فک کنم تعلیق شد

فک کنم تعلیق شد عکسشم میزاشت تازه😂

ثمین قاسم پور؟!😂😂😂😐

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122