2777
2789
ناراحتی از ایران برو برو اونجا هایی ک اون رفاه و آسایش هست

چه ربطی به رفاه و آسایش داشت حرف من ؟؟

تعریف از خود نباشه استقلالی ام :)               ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کاربرای زیر ۱۴ رو گزارش میکنم   واقعا براشون خوب نیست عضو این سایت باشن

الان میان میخورنت😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الان میان میخورنت😶

بخورن😂😂

قانون سایته نباید بزاریم عضو شن😂

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
خب واسش سوال میشه رابطه چیه که باید باهمسر داشته باشیم.سن بلوغ هم هست

اینجا دیگه برمیگرده به نوع وظیفه و نظارت خانوادش که باید همه جا لحاظ بشه ربطیم ب نینی سایت نداره کلا بچه باید بیاد مجازی ولی با نظارت و اموزش

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
چون همه چی گروووووووون شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😒🥲

خدا به داد مردم برسه...... حقوق ها رو افزایش ندادن مالیات زیاد کردن....... برنج 86تومن..... باید مردم گندم بلغور دیگه بخورن...... 

بخورن😂😂 قانون سایته نباید بزاریم عضو شن😂

والا بخدا اینجا باید یک عصاب درست حسابی داشته باشی وگرنه بعضی کاربرارو نمیشه تحمل کرد ازبس توهین میکنن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خدا به داد مردم برسه...... حقوق ها رو افزایش ندادن مالیات زیاد کردن....... برنج 86تومن..... باید مرد ...

یا خدااا تازه من دیروز از تعلیقی دراومدم دوس ندارم تعلیققققققققق شسششششششم😂😂😂🤪✌🤦‍♀️

کیه

اسم کاربریشون یادم نمیمونه گلم

ولی فک کنم تعلیق شد

فک کنم تعلیق شد عکسشم میزاشت تازه😂

ثمین قاسم پور؟!😂😂😂😐

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122