سلام دوستان لطفا تاپیکمو گزارش نزنین تا نترکه من اگه این حرفارو میگم دلیلش اینه که حالم بده سرگردون شدم😞.اسمارو یچیز دیگه میگم تا شناسایی نشم.
امروز دوست پسرم گفت میخواد با رفیقش بره بیرون از شهر م...شروب خوری و خوش بگذرونن من زنگ زدم گفت آروشااااا ما میخوایم هفتهٔ دیگه بریم شما دوتا ...ص هم ببریم بکنیم🙁من شکه شدم سکوت کردم.گفت چرا ساکتی؟گفتم اینا چیه میگی؟خجالت بکش دوست دخترم میفهمی؟! تو حال خودش نبود.خیلی ناراحت شدم گفتم چقد منو دوست داری؟!گفت خیلی.گفتم چقد؟گفت ۹۹ تا از ۱۰۰ تا گفتم چرا؟!گفت اون ۱ درصد ستاره(دوست دختر رفیقشه)رو دوست دارم بکنم.عصبی شدم گفتم من ستاره نیستم که اینطوری باهام صحبت میکنی بعد قطع کردم.دوباره زنگ زد قطع کردم باز زنگ زد جواب دادم گفتم قطع کن حوصلتو ندارم گفت شوخی میکنم آروشا چرا قطع میکنی بعد یه آهنگ واسم گذاشت،گفت همیشه یادت باشه تو چشم خوشگل منی بعد قطع کرد.دوباره زنگ زد گفتم ببین من ستاره نیستم که باهام اینجوری رفتار میکنی گفتم من خراب نیستم! رفیقش از اونور میگفت چطور شماها به ستارهٔ من میگین خراب من نگم بعد خندیدن🙁.گفتم همون اول رابطه هم بهت گفتم اگه صدمو میزارم قرار نیست اینجوری باهام رفتار کنی بهش گفتم همه حرفات دروغ بود.تو هیج ارزشی واسم قائل نیستی.هنوزم تو حال خودش نبود.گفت من اگه گفتم دوتا ...ص ببریم شمال بکنیم منظورم یکیش تو و یکیش ستاره بود.گفتم قطع کن اصلا هیچ ارزشی ندارم واست.همونطور که از ستاره پیش من بد میگین مطمئنما از منم بدگویی میکنین.گفت آروشاااا شوخی میکنم.بعد با خنده و مسخرگی گفت اصلا من این حرفارو گفتم که اعصابتو بهم بریزم باز هر هر خندیدن.گفتم دیگه بهم زنگ نزن.گفت بزا یک ساعت دیگه به حال خودم بیام صحبت میکنیم.گفتم زنگ نزن و قطع کردم.باز زنگ زد گفت آروشا شوخی کردم گفتم شوخی قشنگی نبود بعد رفیقش گوشیو از دستش گرفت گفت حرفاشو باور نکن وقتی تو حال خودش نیست چرت و پرت میگه.منم به رفیقش گفتم آقای فلانی من هیچوقت مستقیم به ستارهٔ شما نگفتم خراب ولی من ستاره هم نیستم.باز زنگ زد و گفت شوخی کردم و فلان سرد گفتم باشه گفت آشتی گفتم آره بعد گفتم خب کاری نداری و رفتم و دیگه بهش زنگ نزدم.حس میکنم تمام ذوق و شوقم براش کور شده،نه میتونم کات کنم نه مثل قبل رفتار کنم💔.