2777
2789
عنوان

خرید جهاز

506 بازدید | 86 پست

خانومای با تجربه تو خرید جهاز

مادرم یه جارو میشناسن بیست ساله تو خود محله هست و تا الان مطمئن بوده لوازم برقی و....میاره

بعد مادرم اصرار که بریم از اون بخریم مطمئنه و اینکه قسطی میده اما میکشه روش کلی مثلا الان 200تومن جنس رو داده آوردیم خونه بدون اینکه پول بدیم

و اینکه خیلی تنوع نداره بیشتر ناسا الکترونیک میاره میگه الان تحریمیم هرکس هم جنس دیگه میاره الکیه وو... اینا ضمانت خوب دارن و اگه هر موقع چیدی نخواستی بیار پس بده چیز دیگه میدمو اینا

الان من چیکار کنم بنظرتون

دلم چرکینه

هم چون میکشه روش اما خب تو چند ماه قسطی میگیره

هم اینکه چندتا وسایلم ناسا شد ولی اصلا کسی ندیدم ناسا داشته باشه یا تعریف کنه ازش

من نظرم بود بریم بندر آزاد اما میگه سرمون کلاه میذارن این آقا خیلی مطمئنه

شرایطت خودتو ببین

من دارم جهاز میگیرم واقعا پدر درومده بس ک گرونه

برقی اصلیاتو،میخایی ب برند فرعی برندار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا من اصلا مارک ناسا نشنیده بودم

همون منم اولین باره شنیدم

قسم آیه که همه ازین میخرن

دوبار هم بردم پس بدم انقد قشنگ دوباره راضیم کرد موندم

ناسا الکترونیک

عزیزم من سالها پیش لوازم برقی بکو کرفتم کمتر کسی اسمش را شنیده بود و همه دنبال سامسونگ و ال جی بودند ...

من اصلا آدمی نیستم دنبال مارک و اینا باشم هیچکدوم از وسایلم ال جی و ... نیست

فقط اسم این مارک برام جدید بود واقعا

شرایطت خودتو ببینمن دارم جهاز میگیرم واقعا پدر درومده بس ک گرونهبرقی اصلیاتو،میخایی ب برند فرعی برند ...

آخه اصن نمیدونم چی به چیه واقعا

هی میخواستم برم امین حضور یا شوش

میگه نه اونا سرمون کلاه میذارن مغازه هاش اجاره ایه اومدیمو جنس اشغال دادن بهت دیگه نمیتونی ببری سرش

درباره ی ضمانت وسیله ها دقت کن و اینکه مگه چقدر میکشه؟ الان دیگه همه روی قسطی میکشن حتی اگه چک بدی

خیلی ضمانت هاش سفت و سخته ناسا

برای همین اصرار داشت ازون بردارم

وگرنه فیلیپس و گوسونیک و دسینی هم داشت

ولی گف تهش همه تو ایران ساخته میشه و اینا ضمانت هاشون درست و حسابی نیست ولی ناسا هست

آخه اصن نمیدونم چی به چیه واقعا هی میخواستم برم امین حضور یا شوش میگه نه اونا سرمون کلاه میذارن مغاز ...

بگرد ببین مصرف کننده ها بیشتر از کدوم مارک های متفرقه راضی هستن

ببین الان شاید سخت باشه خرید یه مارک بهتر ولی اگه دقت هم نکنی چند سال دیگه با شرایط سخت تر باید وسایل تو جایگزین کنی

من اصلا آدمی نیستم دنبال مارک و اینا باشم هیچکدوم از وسایلم ال جی و ... نیست فقط اسم این مارک برام ج ...

واقعیت من برام مهمه بخاطر طرف مقابلم

چون میبینم داره هزینه میشه میگم چیزی باشه که به چشم بیاد

وقتی میشه با تهش یه تومن بالاتر جنسی خرید که برند جا افتاده تری داره چرا نکنم ؟اما میگم مادرم اعتماد نمیکنه

میخام قدرش دونسته بشه چون خانواده طرفم خیلی اهل تجملات هستن

خیلی ضمانت هاش سفت و سخته ناسا برای همین اصرار داشت ازون بردارم وگرنه فیلیپس و گوسونیک و دسینی هم دا ...

والا چی بگم

آدم میمونه

ولی من همه چیز رو به مارک نگرفتم مارک های مختلف گرفتم

گوشتکوب برقی رو بوش گرفتم غذا ساز فیلیپس اتو رو تفال گرفتم چرخ گوشت پارس خزر

اینجور وسایل رو میگن همه رو از یه مارک نگیرید دقیقا به خاطر همین وضعیت ضمانت ها