2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 88 پست
والا چی بگمآدم میمونه ولی من همه چیز رو به مارک نگرفتم مارک های مختلف گرفتم گوشتکوب برقی رو بوش گرفت ...

خیلی خوب گرفتی شما

من اینجا پیام گذاشتم ببینم اصن کسی تاحالا استفاده کرده یا شنیده ببینم نظرش چیه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه اصن نمیدونم چی به چیه واقعا هی میخواستم برم امین حضور یا شوش میگه نه اونا سرمون کلاه میذارن مغاز ...

عزیزم جنسای خارجی اکثرا فیکن و بیشتر پول برند را میدید.

ایرانی خوب بردار

ماتلویزیونمون الجی 7 ساله خریدم قطعه اش گیر نمیمد خراب شده الکی بدون استفاده مونده

عزیزم جنسای خارجی اکثرا فیکن و بیشتر پول برند را میدید. ایرانی خوب بردار ماتلویزیونمون الجی 7 ساله خ ...

دقیقا مامانمم میگه

اما خب من مثبت ایرانی اسنوا رو شنیدم فقط

خوب ایرانی رو نمیدونم چیا هستن

شما ناسا رو شنیده بودید؟

ناسا الکترونیک

واقعیت من برام مهمه بخاطر طرف مقابلمچون میبینم داره هزینه میشه میگم چیزی باشه که به چشم بیادوقتی میش ...

پس با این روش ادامه نده

من جرایم وقتی جهازمو دید گفت چرا اسنوا برداشتی با اینکه یخچال و وسایل برقی خودش معلوم نبود چی بوده الان ۵ سال از ازدواج من میگذره اون وسیله هاشو عوض کرده همه رو ال جی برداشته ولی جرات نمیکنه استفاده کنه چون چیزیش خراب بشه پیدا نمیشه

مارک خیلی ناشناس برندار که بقیه بخوان حرف مفت بزنم ولی حواست به ضمانت و کیفیتی وسایل باشه

پس با این روش ادامه نده من جرایم وقتی جهازمو دید گفت چرا اسنوا برداشتی با اینکه یخچال و وسایل برقی خ ...

وای چقد فضول

چرا باید نظر بدن اصن

جهاز هدیه س

اصن نظر دادن نداره واقعا

خیلی خوب گرفتی شما من اینجا پیام گذاشتم ببینم اصن کسی تاحالا استفاده کرده یا شنیده ببینم نظرش چیه

من سال ۱۴۰۰ جهاز خریدم

اتو تفال رو برای جهاز خواهرم رفتیم قیمت کنیم ۲۵ میلیون بود سه ماه پیش من اون سال ۴ تومان خریدم

الان خواهرم اصلا نمیتونه مثل من برداره وسایلشو